Breaking news

Jorge își face Paștele la Disneyland Paris

loading...

Prezentatorul România Dansează, Jorge, a dat în mintea copiilor. Artistul a fugit din țară ca să își petreacă Sărbătorile de Pași, tocmai la Paris la Disneyland.

jorge - disneyland parisCunoscut pentru destinaţiile exotice de vacanţă, prezentatorul România Dansează, Jorge, nu face excepţie nici cu mini-vacanţa de Paşti.

Alături de soţia sa, Ramona, şi de fiicele lor, artistul a plecat în această dimineaţă din România cu destinaţia Disneyland Paris.

De regulă, participăm şi noi la pregătirile de Sărbători, însă anul acesta, pentru că am fost cam ocupaţi în ultima perioadă, am decis să ne sustragem şi să ne relaxăm puţin în compania fetiţelor J Aşa că anul ăsta nu vom participa la prepararea bucatelor. Oricum, nici nu cred că aveam loc de ai noştri, pentru că între familiile noastre e o adevărată competiţie la acest capitol! Bineînţeles, duminică seara, cu mic, cu mare, ne uităm la „România Dansează!”, e ultimul episod al preselecţiilor şi etapa în care anunţăm semifinaliştii că au trecut mai departe. Sunt momente foarte emoţionante, pe care abia aştept să le descoperiţi alături de noi!” a povestit Jorge.

Cei patru vor petrece câteva zile fantastice în minunatul parc de distracţii, urmând ca în prima zi de Paşti să întoarcă pentru a petrece în familie, la Constanţa.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata