Breaking news

Johnny revoluționează divertismentul din mediul online – VIDEO

loading...

Gabriel Cindea alias Johnny, student la Jurnalism, alături de un grup de prieteni talentați, vrea să revoluționeze divertismentul din mediul online, prin intermediul proiectului Parody Central.

johnnyLa cei 21 de ani pe care îi are, Johnny se poate lăuda cu realizări importante. Este student la Jurnalism la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj, moderator la radio Big FM Deva, prezentator evenimente, cât și comediant.

De ceva vreme, alături de un grup de prieteni și-au propus ca prin intermediul proiectului Parody central să invadeze internetul cu divertisment de calitate care să descrețească frunțile românilor.

Acest proiect s-a născut din pasiune pentru divertisment și muzică, dar și din respectul pentru public. Din dorința de a vedea și altfel de umor. Avem multe surprize frumoase pregatite și zicem noi, originale. În colaborare cu o echipă din Deva vrem să pornim acest…label…Parody Central, prin care vrem să reinventăm divertismentul online într-un fel. Sau mai bine zis să îl dezvoltăm și să-l fructificam. În cadrul proiectului avem în plan să facem și emisiuni online, parodii muzicale, schatchuri, interviuri. Avem mare încredere în piața Online și credem că nu doar pe tv se poate face divertisment de calitate”, a declarat Johnny pentru exclusivNEWS.ro.

Echipa Parody Cental este formată din Johnny, Dan Blănaru, Sorin Zbora, Droopy, Coane, Dj Duzzy Das și Alex Chivari. Înainte de acest proiect  colegii lui Johnny au colaborat și cu celebrul Mikey Has, actualul partener de emisiune al lui Bendeac.

După succesul înregistrat anul trecut cu parodia ”Toamna mă culc”, care a adunat peste două milioane de vizualizări pe youtube, Johnny a lansat de curând o nouă parodie.
Ideea piesei mi-a venit într-o seară. Am mers mai apoi cu ea la colegi și pentru că le-a plăcut ne-am pus pe treabă. Am lucrat vreo săptămână la versuri și am tot corectat, după care am intrat în studio și am înregistrat piesa. Filmările au durat o zi întreagă. Ne-a fost puțin cam dificil să ne obișnuim cu privirile oamenilor, dar până la urmă am reușit. Negativul a fost făcut de băieții de la Infinite Music, de obicei înregistrăm în studioul lui Duzzy Das”, a mai declarat Johnny.

Dacă de parodie și divertisment s-a apucat pentru a revoluționa umorul online, de jurnalism, Johnny s-a apucat din pasiune pentru televiziune.

”Am mers la jurnalism din pasiunea pentru televiziune și …pe viitor plănuiesc să încerc și teatrul poate chiar mă voi înscrie la actorie. Sunt pasionat de televiziune și radio …mi-aș dori o carieră în televiziune, mi-ar plăcea să joc și în filme sau să moderez o emisiune. De mic copil mă impresiona tot ce ține de televiziune. Îmi place pur și simplu, îmi place actoria foarte mult, îmi place să transmit niște stări anume și să mă transpun în diferite situații și personaje”, a mărturisit Johnny.

Îl apreciază mult pe Mihai Bendeac, atât ca actor cât și ca om de rând. Iar dacă ar avea șansa să modereze o emisiune tv, i-ar plăcea un matinal pe formatul Răzvan și Dani.

Până când o să devină moderator de matinal tv, vă invităm să-i vedeți cea mai recentă parodie lansată sub marca Parody Central.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata