Breaking news

Iuliana Tudor te provoacă să dovedești că „EŞTI ROMÂN!”

loading...

Iuliana Tudor a susţinut mereu tradiţiile, valorile şi muzica românească, iar acum lansează o nouă provocare românilor adevăraţi!

iuliana tudorRealizată alături de Image PR şi susţinută de TVR şi în parteneriat cu CreArt, campania “Eşti Român!” îşi propune să le reamintească tuturor românilor despre importantă pe care o are conservarea şi promovarea tradiţiilor româneşti – unele dintre elementele definitorii ale moştenirii culturale naţionale.

„Fără trecut, nu putem avea vitor. Suntem un popor cu o istorie de milioane de ani, cu tradiţii care s-au transmis din generaţie în generaţie şi care ne definesc că naţie. Avem datoria de a le promova şi de a le transmite mai departe tinerilor şi copiilor noştri, pentru a ne păstra identitatea. Însă ei sunt şi cei mai reticenţi la tot ce înseamnă tradiţie. La 16 ani, când am fost pusă în situaţia de a cânta folclor, prima reacţie a fost să rad, aşa că mă pot pune în pielea lor şi-i pot convinge, aşa cum am fost şi eu convinsă. Prin intermediul acestei campanii ne dorim că tinerii să aibă ocazia să cunoască tradiţiile, să le descopere într-o formă cât mai atractivă, pliată pe nevoile lor şi zonelelor de interes. Sper că pe parcursul campaniei să ni se alăture câţi mai mulţi români care să transmită mai departe mesajul central al campaniei. „EŞTI ROMÂN!” Continuă tradiţia!”, a declarat Iuliana Tudor, realizator TV.

Campania „EŞTI ROMÂN!” se desfăşoară pe tot parcursul anului 2015 şi este structurată pe mai multe etape care vor aduce în prim plan elemente din patrimoniul cultural românesc.

Românii sunt aşteptaţi pe pagina de Facebook Eşti Român, alături de Iuliana Tudor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata