Breaking news

Iubire printre crătiți între doi concurenți Top Chef

loading...

O idilă se țese între doi concurenți ai show-ului culinar de la Antena 1. Relaţia dintre Alexandra Leon şi Mihai Irimia prinde contur la „Top Chef”.

alexandra leon si mihaiRelaţiie concurenţilor de la „Top Chef” prind contur de la o ediţie la alta, astfel că, în episodul de luni, de la ora 20:30, de la Antena 1, relaţia dintre Alexandra Leon şi Mihai Irimia devine tot mai strânsă.

La proba în care concurenţii au gătit pentru membrii echipei iComedy, Alexandra Leon a format echipă cu Mihai. Ei au avut de preparat starter-ul cald şi au fost mulţumiţi de duetul realizat în emisiune: „Mă bucur că am picat în echipă cu Alexandra pentru că am încredere în ea. Şi cred că o să facem o echipă bună”, mărturiseşte Mihai Irimia, la care Alexandra Leon a adaugat faptul că ei sunt cei mai frumoşi.

Relaţia dintre cei doi este una controversată, pentru că iubitul Alexandrei, fost participant la o emisiune culinară concurentă, a răspuns public că nu există nicio relaţie amoroasă între prietena sa şi Mihai. Intervenţia sa a venit în urma faptului că Alexandra şi-a numit desertul gătit în ediţia trecută „Dimineaţă cu Mihai”, dar şi a apropierii evidente dintre cei doi.

Evoluţia relaţiei dintre Alexandra Leon şi Mihai Irimia poate fi urmărită în ediţia ce va fi difuzată luni, 2 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Tot în ediţia de luni, Mihai Bendeac a povestit cum reinterpretează omleta pe care şi-o mai pregăteşte la micul dejun. După ce a aflat reţeta, Joseph Hadad şi-a pus mâinile în cap şi a mărturisit că aşa ceva nu a mai auzit niciodată. Întregul moment va putea fi urmărit la „Top Chef” luni, de la ora 20:30, la Antena1.

Invitaţi în platoul „Top Chef”, membrii echipei IComedy nu doar află reţetele preparatelor cu care concurenţii i-au răsfăţat, dar şi dezvăluie în ediţia de luni, de la ora 20:30, la Antena 1, felurile de mâncare pe care ei şi le pregătesc acasă.

Mihai Bendeac a mărturisit reţeta pizzei pe care el şi-o găteşte: „Întâi se unge tava cu ulei de măsline sau cu margarină sau dacă nu e ulei nu ungi deloc.

După care, pui felii de pâine peste care torni lapte ca să se înmoaie bine. La sfârşit, razi caşcaval deasupra şi bagi la cuptor.

Asta este „Pizza Burlacului”, spune Bendeac. Actorul a propus şi varianta rapidă acestei reţete în care preparatul se bagă la cuptorul cu microunde.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata