Breaking news

Ioana Filimon, aleasă Miss România 2016

loading...

Timișoreanca Ioana Filimon, în vârstă de 26 de ani, a fost aleasă sâmbătă seară, Miss România 2016 în cadrul Bucharest Fashion Week desfășurat la Ambasad’Or Otopeni. Andrei Nourescu și Claudia Neghină au fost prezentatorii Miss România 2016 și a Galei Fotbalului Românesc.

ioana-filimon-miss-romania-201616 tinere, dintre care două din Republica Moldova, s-au întrecut sâmbătă seară în cadrul Bucharest Fashion Week pentru titlul de Miss România 2016.

După cele trei probe ale concursului, jurații au preferat-o pe Ioana Filimon, căreia i-au acordat titlul de Miss România 2016.

Blondina din Banat a avut și un mic incident la premiere. Eșarfa cu titlul de Miss România 2016, i-a alunecat de pe umeri și s-a oprit fix în rochia cu voaluri.

Așa a fost nevoită Ioana Filimon să defileze la final de concurs în fața spectatorilor și a presei. Noroc că nu i-a căzut de tot căci risca să se împiedice în eșarfa buclucașă.

Locul doi i-a revenit Mariei Postolache, în timp ce pe poziția a treia s-a clasat Victoria Osajic. Oana Gârbea a primit titlul de Miss Fotogenie, Gabriela Filipciuc – Miss Ambasad’Or și Andreea Negrea – Miss Popularitate.

andrei-nourescu-ioana-filimoncastigatoare-miss-romania-2016

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata