Breaking news

Ioan Man, concurentul nevăzător de la X Factor, lecție incredibilă de viață

loading...

Ioan Man, finalistul X Factor 2012 care le-a smuls hohote de plâns juraţilor în momentul în care şi-a făcut apariţia pe scenă, la Cluj, revine cu o nouă lecţie de viaţă. Ioan este mai mult decât un concurent cu factorul X, este un exemplu de voinţă şi optimism.

ioan man - x factor - roleDeşi nevăzător, clujeanul a dorit să fie judecat doar prin prisma talentului său, nedorind nicio clipă să-şi atragă vreo umbră de simpatie datorită problemei sale. Ba mai mult, încă de atunci a ţinut să demonstreze mereu că face aproape tot ce face orice adolescent din zilele noastre.

Îşi foloseşte fără probleme telefonul mobil şi păstrează legătura cu toţi prietenii săi, pe reţelele de socializare. Ba mai mult, ieri, Ioan a ieşit la plimbare cu rolele, în parc şi a dorit să împărtăşească acest moment cu ei.

Show-ul care a devenit un fenomen în întreaga lume revine în toamnă la Antena 1 cu un sezon nou nouţ, în care un alt concurent îşi va vedea visul împlinit şi îşi va începe propria carieră în industria muzicală. Audiţiile sunt în plină desfăşurare, chiar astăzi caravana X Factor, alături de câştigătorul celui de-al treilea sezon, Florin Ristei, se află la Galaţi, la Hotel Faleza by Vega.

Cei care nu au reuşit să se înscrie la casting, pot veni la panoul X Factor, cea mai nouă modalitate de selecţie a viitorilor concurenţi, locul în care oricine îşi poate face poze sau îşi poate testa profilul de X Factor. De aici, caravana face ultima oprire în Bucureşti, pe 8 iunie, la Palatul Copiilor, începând cu ora 09:00.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata