Breaking news

Înoiește-ți garderoba în prag de sărbători cu haine de la taby.ro

loading...

De câteva zile am intrat în luna sărbătorilor de iarnă, moment prielnic pentru a face cadouri celor dragi dar și pentru a-ți reînnoi garderoba. Magazinul de haine online taby.ro îți vine în ajutor.

haine taby.roImportate din Anglia, hainele de pe taby.ro vă pot îmbrăca potrivit în această iarnă. Rochii, fuste, cămăși, tricouri ieftine, bluze, pantaloni, jachete, sacouri, geci, paltoane și veste, pe toate le găsești pe magazinul online.

Taby.ro are cele mai ieftine haine de femei din România. Prețul lor pornind de la 18 de lei. Magazinul online vinde și haine second hand premium pentru femei, haine ca și noi, la super preț, importate direct din Anglia.

Taby.ro NU vinde haine uzate, magazinul online nu face rabat de la calitate. Produsele pe care le comercializează sunt ca și noi, fără defecte și fără să trădeze vreo secundă că au fost purtate odată sau de două ori de altă persoană.

Datorită nivelului ridicat de trai din Anglia, foarte multe persoane își schimbă de două-trei ori pe an, toată garderoba. Astfel nu apucă să poate prea mult hainele și le returnează unor centre de colectare, gratuit sau contra cost. De multe ori le returnează cu eticheta pentru că nu au apucat să le îmbrace. Astfel de haine de import premium sunt comercializate de taby.ro.

Și bărbații pot găsi haine la prețuri foarte bune pe site-ul magazinului online. Tricouri ieftine, pantaloni în diferite culori și modele, cămăși și pulovere, toate le poți vedea și cumpăra de pe taby.ro.

Sunt mărci renumite al căror preț în Mall-uri este foarte costisitor.

Livrarea produselor comandate online se face în toată țara, atât prin Poșta Română cât și prin curier rapid. Livrarea prin Poștă costă 4 lei iar cea prin Curier rapid, 12 lei. Comenzile cu valoarea peste 150 lei au transport gratuit.

În cazul în care nu îți place ceea ce ai comandat, poți returna produsele primite în maxim 10 zile de la ridicarea coletului. Banii se returnează în termen de 2-7 zile de la preluarea returului. Cu alte cuvinte, comanzi online, probezi acasă și returnezi gratuit!

Dacă îti lipsesc hainele lejere din garderobă, soluția este taby.ro. Atenție însă, vă avertizăm: acest site poate crea dependență de shopping online.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata