Breaking news

Inna s-a făcut de râs la concertul FOTE din Brașov, falsând magistral – VIDEO

loading...

Inna a cântat foarte prost în timpul concertului live susținut duminică seară la Brașov, în cadrul ceremoniei oficiale de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European 2013. Monica Iagăr a taxat-o dur pe artistă pentru prestația lamentabilă etichetând-o drept batjocură la adresa olimpismului.

inna - fote 2013Inna a fost invitată de către organizatorii FOTE 2013,  să susțină un concert live la festivitatea de deschidere. Și cum Inna este un artist de play-back, treaba cu prestația live nu prea i-a ieșit artistei de talie internațională.

Prestația live a Innei a fost seacă, fără vlagă și pe alocuri metalică, motiv pentru care a fost taxată de public prin lipsa aplauzelor. Însă, Monica Iagăr, fostă mare atletă a României a făcut-o praf pe Inna, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de facebook.

Monica Iagăr o acuză pe Inna că a umbrit festivitatea FOTE cu evoluția ei, spunând chiar că este o “batjocură” la adresa olimpismului. Atleta fiind decepționată și de organizarea festivității, apreciind-o drept o ”deschidere dezorganizată”.

Opriţi-o pe Inna din cântat, vă rog din suflet. (…) Ar trebui să închidem televizoarele fraţilor, deschiderea este din alt film, cred că pe ăştia de la TVR degeaba i-am trimis pe banii noştri la Jocurile Olimpice. Tocmai o aud pe Inna cum falsează, în viaţa mea nu am asistat la o asemenea batjocură adusă olimpismului. Mă dor urechile, pe bune. (…) Cer scuze sportivilor şi antrenorilor că au asistat la o deschidere cum poate nici pe vremea lui Ceauşescu nu asistai. Până şi defilările de 23 august au fost mai tari decât această deschidere dezorganizată. (…) Vă spun că nicio ţară din Europa nu poate viziona aceste Jocuri deoarece Comitetul Organizator nu a putut plăti  30.000 de euro pentru transmitere pe Eurosport dar i-a dat lui Inna 10.000 de euro”, a scris Monica Iagăr, pe pagina de Facebook.

Puteți urmări în video atașat evoluția live a Innei, la finalul deschiderii oficiale a FOTE 2013.

loading...
6 Comentarii
 1. Claudiu spune

  pai cam asta cu artisti care “trebuie” sa ajunga sus pt ca au spate si relatii, iar adevaratele talente…nici macar nu sunt lasate sa aiba o sansa de afirmare

 2. mimi spune

  innnna, varza…sunt surprins tare neplacut!

 3. Daniela spune

  Se aude ca era racita… Ma mira cum faptul ca dupa o singura prestatie se pune eticheta asupra unui artist. Poate avea ceva, poate nu se simtea bine. Chiar ea a zis, inainte de Amaizing, ca simte nevoia unei piese mai lente.
  Eu una nu o voi judeca, pentru ca nu sunt in masura.

 4. Ioana spune

  Nu zic ca Inna nu lanseaza hituri in fiecare luna/an insa trebuie sa recunoastem ca live este praf ! Nu este prima data cand se face de ras dupa o prestatie live. Pot spune ca si eu cantam mai bine . HA HA :))

 5. petrica bosneaga spune

  CINE ESTE MONICA IAGAR IN MUZICA -CA SA FIE UN JUDECATOR AL UNEI CINTARETE CARE A REUSIT SA SE IMPUNA IN INTREAGA LUME– IN CONCERTELE LIFE IN AER LIBER 90 LA SUTA DIN ESEC ESTE DATORAT TEHNICII – DACA VRETI SA FACETI O JUDECATA, E BINE SA REAUZITI CONCERTELE DE REVELION DIN BUCURESTI IN AER LIBER ALE TUTUROR VEDETELOR ROMANESTI CELE MAI APRECIATE SI O SA VEDETI CA AU FOST PRAF –ASTA NU INSEAMNA CA ACEI ARTISTI NU AU CINTAT BINE SI NU AU DAT TOT CE E MAI BUN DIN EI,
  IN ROMANIA ESTE ADEVARAT CA DACA CINEVA RIDICA CAPUL ALTII O SUTA IL TRAG IN JOS

 6. Cristi spune

  Daca era la Romanii au Talent cred ca si Mihai si Andra si Andi apasau butonul. Daca stii ca nu esti bun decat de play-back mai bine nu vii, parerea mea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata