Breaking news

Inna recunoaște că a falsat la greu la Brașov în deschiderea FOTE 2013

loading...

Inna a recunoscut că a falsat în timpul recitalului de la Braşov de la deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE).

inna - fote 2013La o lună de când s-a făcut de râs la deschiderea FOTE 2013, unde a cântat execrabil, Inna a recunoscut că a falsat dar a dat vina pe sonorizarea proastă.

“Obişnuiesc să spun – şi îmi place lucrul ăsta – că am cântat perfect… fals. Nu auzeam chitara în monitor, ceea ce înseamnă că nu puteam să-mi iau tonalitatea din care pleacă piesa şi cântam aşa cum credeam eu că ar fi trebuit”, a mărturisit Inna, la Cronica Cârcotaşilor de la Kiss FM.

La scurt timp după ce a cântat la FOTE, fosta atletă Monica Iagăr a criticat-o dur pe Inna pentru prestaţia de la Braşov.

Opriţi-o pe Inna din cântat, vă rog din suflet. (…) Ar trebui să închidem televizoarele fraţilor, deschiderea este din alt film, cred că pe ăştia de la TVR degeaba i-am trimis pe banii noştri la Jocurile Olimpice. Tocmai o aud pe Inna cum falsează, în viaţa mea nu am asistat la o asemenea batjocură adusă olimpismului. Mă dor urechile, pe bune. (…) Cer scuze sportivilor şi antrenorilor că au asistat la o deschidere cum poate nici pe vremea lui Ceauşescu nu asistai. Până şi defilările de 23 august au fost mai tari decât această deschidere dezorganizată. (…) Vă spun că nicio ţară din Europa nu poate viziona aceste Jocuri deoarece Comitetul Organizator nu a putut plăti  30.000 de euro pentru transmitere pe Eurosport dar i-a dat lui Inna 10.000 de euro”, a scris Monica Iagăr, pe pagina de Facebook.

Invitată joi seară în studioul Radio 21 la Request 629, Inna a dovedit că ceea ce s-a întâmplat la Brașov a fost un incident regretabil și că ea chiar poate cânta live.

Împreună cu trupa The Marker, Inna  a cântat live, aseară, piesa Pohui în studioul Radio 21, dar şi ultimul ei single, “More than friends” în varianta acustică şi a închis gurile rele care i-au pus la indoială în ultima perioadă calităţile vocale.

Gazdele emisiunii, Liviu Hodor şi Cristi Stanciu sunt înnebuniţi după piesa celor de la Carla’s Dreams, Pohui, interpretată împreună cu Inna. “Am ascultat-o şi am rămas mască, wow, ce combinaţie tare” spune Liviu Hodor.

loading...
1 Comentariu
  1. Pop Daniel spune

    unde ie vocea la fata?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata