Breaking news

Independenţa este atractivă la un model de videochat Lucky Studio

loading...

O femeie este tentată să experimenteze mai mult partea sa echitabilă şi personală pentru a se simţi mai puternică, mai încrezătoare în sine, ceea ce o face să fie de multe ori mai motivată decât altele să îşi evidenţieze personalitatea.

poza 5Nu este un element care să facă pe oricine să devină independent. Atractivă sau nu, independenţa face parte din o femeie, chiar şi atunci când este în timpul programului de lucru în cadrul studioului de videochat denumit Lucky Studio.

Fiecare părere contează, astfel încât o femeie este capabilă să aibă grijă de propriile nevoi într-un mediu sănătos, cu sau fără un bărbat alături. Independenţa promovează o auto-valoare şi o stimă de sine, care oferă, de multe ori, încrederea de a merge pe jos, de a privi în sus cu putere şi de a efectua un lucru în măsura aşteptărilor.

Viziunea Lucky Studio:  femeia este independentă

Lucky Studio este mediul perfect care fructifică independenţa financiară a femeilor şi nu numai. Cu toate că un model de videochat îşi primeşte banii zilnic, după fiecare tură de lucru, aceasta mai are parte şi de bonusuri lunare sau anuale. Bonusurile se alocă în funcţie de timpul petrecut în cadrul studioului de videochat şi implicit din timpul acumulat din conversaţii, alături de vechimea în muncă. Este un mediu ideal pentru fiecare femeie să ştie că Lucky Studio oferă contracte atât pe termen scurt, cât şi mediu, de la o lună de zile, până la trei ani.

Viziunea celor de la Lucky Studio a fost să invite femeile să devină independente, nu doar din punct de vedere financiar. Oamenii sănătoşi, siguri, cu perspectivă se simt mai atraşi de femeile independente şi încrezătoare. Cum studiourile de videochat oferă mai multe servicii, nu doar pentru prietenii virtuali, ci şi pentru modele, acestea au ajuns să fie populare mai ales în ultimii ani, când industria videochatului a luat avânt. În prezent, Lucky Studio este o afacere cu un profit de peste trei milioane de euro anual, bani care sunt reinvestiţi în afacere, prin modernizarea studiourilor, prin pregătirea modelelor şi prin asistenţă de tip make up, coafură, vestimentaţie, cursuri de limbi străine, transport şi salarizare.

Independenţa modelelor de videochat

Încă de la înfiinţarea sa, studioul de videochat din Iaşi, Lucky Studio a fost înţeles de doamne şi de domnişoare, cu vârstă de peste 18 ani tocmai pentru că prin corectitudine, încredere şi respect fiecare model este valorificat individual. Aprecierea modelelor de videochat se face nu doar din privinţa independenţei financiare, ci şi din alte puncte de vedere: independenţa spirituală, independenţa emoţională şi independenţa psihică.

Referitor la independenţa financiară, se ştie că multe femei încă merg pe principiul ca un bărbat să le furnizeze resurse financiare şi de securitate, pentru că, dacă deţine o casă, resurse băneşti şi o maşină, este văzut că având un statut important. Dar, ca şi femeile, şi bărbaţii îşi doresc să se simtă iubiţi, să fie ei înşişi şi să nu depindă de femei în acţiunile lor. De altfel, acesta este un prim motiv pentru care partenerii de conversaţie ale modelelor de videochat sunt bărbaţi. Cu toate că sunt persoane educate, de încredere, capabile să îşi folosească abilităţile în bună cunoştinţă de cauză, ceea ce o parteneră de videochat online oferă este mai mult decât ocuparea timpului, pentru că oferă încredere, admiraţie, confidenţialitate, stabilitate, toate pentru a putea bune bazele unei relaţii virtuale pe termen îndelungat.

Beautiful woman in hat. Retro fashion. Dark Background.
Beautiful woman in hat. Retro fashion. Dark Background.

poza 7

loading...
9 Comentarii
 1. Studio videochat spune

  Intr-adevar, munca ca model de videochat le aduce femeilor multa independenta. Acestea se pot realiza financiar in doar cativa ani, nu in cativa zeci de ani ca majoritatea oamenilor.

 2. mary spune

  independenta este atractiva la o femeie, fara doar si poate..

 3. victoria spune

  bonusurile conteaza f mult in vdieochat. pe langa banii luati lunar sau zilnic, dupa caz, fetele asteapta sa si primeasca bonusuri in functie de performante..

 4. vio spune

  e pe buna dreptate, cere mai multe de la studio daca tu crezi ca meriti si in alta parte ai fi platita mai bn..

 5. sonia spune

  uite, de ex, la lucky studio am bani cati vreau si mai primesc si bonusuri dupa constractuld e munca, plus alte facilitati ca machiajul, fotografiile din portofoliu, transport si cazare, daca vreau

 6. sisi spune

  nu ma deranjeaza sa lucrez intr-un studio care ofera bani lunar, atata timp cat atunci iau si bonusuri, este dorinta mea de angajare.

 7. adnana spune

  si mie mi-ar placea sa ma fac mode,daca nu merge in modeling, macar la videochat, adica tot poze se fac, tot in fata camerei esti si intr-un fel pozezi pt clienti..

 8. chloe spune

  nu e rau nici in alta parte, atata timp cat te accepta si fara experienta si iti da cel putin salariu minim pe econimie la inceput. dar de preferat ar fi pe baza studiilor tale, oricum

 9. barbie spune

  as vrea sa vad cum ma voi descurca in prima luna la lucky studio, avand in vedere ca mi-am ales omnctractu pe o sg luna..sper sa mearga treaba

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata