Breaking news

În puii mei: Bendeac în război cu Huidu

loading...

Cele două ore de emisie săptămânală de la Prima Tv plus orele petrecute la radio, parese că nu sunt suficiente pentru Şerban Huidu, cârcotașul de la Prima Tv,  pentru a-și ataca colegii de breaslă. Blogul  personal reprezintă noua tribună de la care Huidu lovește în cine dorește, fără a fi cenzurat de CNA. Noua țintă a lui Huidu este Mihai Bendeac  de la Antena 1.

4Huidu a postat ieri, pe blogul său, câteva afirmaţii jignitoare la adresa iubitei lui Bendeac. „Una dintre multiplele iubite ale lui Bendeac, are o intrebare existenţiala la care ar fi ştiut răspunsul, dacă era atentă la biologie, în clasa a VI-a! O să ajungem ca ăia de pe „Planeta maimuţelor”, nişte degeneraţi într-o societate apocaliptică?” spunea Huidu pe blogul său.

În replică, Bendeac a declarat pe blogul personal, că dacă Huidu îi spunea așa ceva în față, îl bătea de-l lăsa lat.  „Şerban Huidu a fost întotdeauna un om rău şi răzbunător. Cum îţi permiţi tu s-o jigneşti pe prietena mea?! Dacă te-ai exprima astfel faţă de partenera mea de faţă cu mine, te-aş bate până te-aş lăsa lat! Ai o mare problemă: faptul că nu vei putea niciodată să faci ce fac eu, în timp ce eu aş putea oricând să fac ce faci tu, şi chiar mult mai bine!”, a postat Bendeac.

Şi de parcă nu era de ajuns, cei doi foşti colegi de la Prima Tv au continuat războiul şi azi, tot prin intermediul blogurilor personale. Şerban Huidu s-a simţit, la rândul său, jignit de Bendeac şi i-a răspuns acestuia că are „un caracter infect”. „Mihai, te rog eu să nu mă baţi, eu sunt un umil vierme care se uită la tine ce fluture frumos eşti. Reacţia ta cu „ce mă, te dai la femeia mea, te bat de-ţi sare borşu'”, demonstează din plin porţia de cocalarisme de care eşti în stare. Te foloseau Gâdea şi Badea pe post de saltimbanc la ei în emisiune”, a scris, astăzi, Huidu pe blogul său.

„Am văzut cum a reacţionat Huidu la nervii mei. Sunt curios cum reacţionează la asta: îmi cer iertare că scandalul a escaladat până aici, te apreciez, îmi cer scuze public dacă te-am jignit.” a fost şi răspunsul de astăzi al lui Bendeac, care a încheiat însă prin a spune că „dacă l-aş bate pe Huidu, aş face-o pentru că e atât de dement încât nu poate accepta că au şi alţii succes”.

Cearta dintre cei doi este consecința faptului, că Huidu, tip orgoloios și arogant, de mult timp a pierdut contactul cu realitatea, celebritatea i s-a urcat la cap și dacă cineva are succes îl deranjează, atât de tare încăt trece la atacuri personale și extrem de jignitoare.

Războaie de acest gen, Huidu a mai purtat în trecut și cu Mircea Badea, Oana Zăvoranu, Dan Bitman și cu Teo Trandafir.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata