Breaking news

În prag de Valentine’s Day, campionul Cătălin Cazacu e din nou burlac

loading...

În vreme ce alţii îşi jură iubire veşnică şi nu mai ştiu cu ce cadouri să-şi răsfeţe partenerele, motociclistul Cătălin Cazacu este în situaţia de-a fi tânăr, faimos şi din nou single în Bucureşti.

catalin cazacu - burlacSportivul de 29 de ani, care a avut până de curând o relaţie cu solista Emilia Muşală, şi-a anunţat fanii prin intermediul Facebook că acea etapă din viaţa lui s-a încheiat. Fără a da prea multe detalii în primă fază, Cătălin şi-a schimbat statusul în “single” şi a înlăturat pozele cu artista blondă, cu care se iubise aproape un an.

Sunt genul de om care dă totul într-o relaţie, atunci când contează, şi mă opresc doar atunci când simt că trebuie să mergem fiecare pe drumul lui, că n-are rost să prelungim agonia doar de dragul faptului că ne-a fost bine o vreme. Emilia va fi întotdeauna un om pe care-l preţuiesc, îşi are locul în sufletul meu şi o respect enorm, iar asta nu se schimbă, chiar dacă nu mai suntem iubiţi“, povesteşte Cătălin Cazacu.

Campionul şi-a acordat timp pentru a-şi reveni 100% până la începerea noului sezon de curse, în martie, dar lasă uşa deschisă pentru noi provocări ale destinului.

Ştiţi cum e, dacă e să se întâmple, se întâmplă întotdeauna lucrurile de care ai nevoie, cele care te fac să-ţi depăşeşti nişte limite, să creşti ca om. Acum îmi doresc să mă concentrez pe carieră, am multe proiecte interesante pentru primăvară… dar asta nu înseamnă că mă voi închide în casă sau în sala de forţă. Sunt curios şi cum sunt nopţile albe în Bucureşti, ca burlac…“, a spus, zâmbind, sportivul.

Cătălin îl are alături, pentru ieşiri memorabile şi discuţii despre relaţii, pe bunul său prieten Liviu Vârciu. Aceasta din urmă a declarat recent că ar “şterge luna februarie din calendar“, fiind luna în care s-a căsătorit cu Adelina Pestriţu şi totodată cea în care vezi numai inimioare peste tot, însă Cătălin nu chiar e atât de radical.

Iau lucrurile aşa cum vin.Un sfârşit e un început, cred eu. În plus, orice schimbare e mai uşor de suportat când ai prietenii alături şi proiecte pe partea profesională, cu care să-ţi ocupi mintea şi inima. Sunt deschis la lucrurile frumoase care vor urma în viaţa mea şi abia aştept să văd ce-mi rezervă viitorul”, a concluzionat Cătălin Cazacu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata