Breaking news

Imaginea zilei cu Dan Voiculescu la DNA. Liderul PC a venit cu o lentilă lipsă la ochelari

loading...

Dan Voiculescu a venit luni la sediu DNA București, cu una dintre lentilele de la ochelari lipsă. Gestul conservatorului a dat frâu liber speculațiilor.

dan voiculescu - ochelariDan Voiculescu a șocat luni, în momentul în care a sosit la DNA, a venit cu o pereche de ochelari care aveau o lentilă lipsă.

Fondatorul Partidului Conservator și al Trustului Intact, a dat explicații pe blogul personal, cu privire la incidentul cu ochelarii.

”Am auzit deja o mulţime de speculaţii în privinţa apariţiei mele de azi la DNA cu o singură lentilă. Ba că am vrut să arăt cum se vede lumea dintr-o perspectivă trunchiată (ca atunci când îţi lipseşte-un ochi), ba că aşa ar arăta justiţia partizană din România (care, în loc să fie oarbă, trage cu ochiul într-o singură direcţie), ba că am sugerat că marinarul are de înfruntat de-acum un pirat în toată regula. Oricum ar fi, e limpede că am lansat o modă şi am descoperit o oportunitate pe piaţa oftalmologică, drept pentru care nu m-ar mira să văd în următoarele zile o “solidaritate a ochelarilor c-o singura lentilă” ,  a scris Dan Voiculescu, pe blogul personal.

La finalul postării de pe blog, Voiculescu a făcut şi o aluzie la Băsescu:  Ochelarii cu o singură lentilă amintesc flagrant de Legea Talionului, singura lege care pare să se aplice în România de azi adversarilor Suspendatului: ochi pentru ochi. Asta, desigur, pentru cine are ochi să vadă.

Deși a fost chemat la DNA ca să fie audiat în calitate de martor, Dan Voiculescu a ajuns să fie învinuit și urmărit penal pentru complicitate la șantaj în dosarul lui Sorin Alexandrescu și al lui Ioan Bendei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata