Breaking news

Ilie Dumitrescu fuge de cratiță, preferă să mănânce la restaurant

loading...
0 21

Duminică, la „Sănătatea în bucate”, fotbalistul Ilie Dumitrescu este invitatul special al lui Marius Tudosiei, la ediţia de Paşte a emisiunii de la Digi 24.

ilie dumitrescu - digi 24Când vine vorba de gătit, Ilie Dumitrescu nu se simte prea confortabil și recunoaște că nu îi place la cratiță și că tot mai bine e să servească masa la restaurant.

Cuptorul nu prea funcţioneză la mine acasă. La restaurant, cu meniul în faţă, ma descurc cel mai bine”, recunoaşte Ilie Dumitrescu în ediţia din duminica Paștelui a emisiunii „Sănătatea în bucate” .

De gătit, internationalul român spune că a gătit o singură dată, şi atunci ceva foarte uşor, dar sofisticat: Ce am gătit eu odată…am luat andive, brânză cu mucegai, am pus puţin ulei de măsline, oţet balsamic şi nucă deasupra şi am servit cu vin alb. Am fost foarte surprins că ştiu şi eu să pregătesc ceva.

Cât despre felurile sale preferate de mâncare, ele aparţin în special bucătăriei franţuzeşti, spaniole sau japoneze.

Pot să spun că cea mai sofisticată mâncare o găseşti în Franţa. Dar fructele de mare, spre exemplu, cel mai mult îmi plac în Spania. Pot să spun că sunt fan scoici în sos de vin alb, cu puţin usturoi. Merg foarte mult şi la restaurantele japoneze pentru că imi place foarte mult şi peştele crud”, mărturisește Ilie Dumitrescu.

Alături de Marius Tudosiei, Ilie Dumitrescu a gătit, de Paști, carpaccio di spigola cu rucola şi trufe, dorada în crustă de sare, iar ca desert o delicioasă tartă cu fructe de pădure.

O ediţie „Sănătatea în bucate” ce nu trebuie ratată, duminică, de la ora 12.30, pe Digi 24.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata