Breaking news

Ilie Dobre, desemnat Omul Anului în Media, de World Record Academy

loading...
0 6

World Record Academy, cea mai mare şi cea mai prestigioasă organizaţie mondială care certifică recordurile mondiale, cu sediul la Miami, i-a acordat lui Ilie Dobre, premiul Omul Anului în Media în 2014.

Ilie DobreIlie Dobre, celebrul comentator sportiv al Radio România Actualităţi, a primit premiul Omul Anului în Media, pentru cele cinci recorduri mondiale. Patru dintre ele realizate în transmisiunea directă a unui gol în direct şi unul pentru cele mai multe cărţi publicate de un comentator sportiv radio. Românul a fost recompensat şi pentru eforturile sale în promovarea sportului, a ideilor morale, a fairplay-ului, toleranţei şi a valorilor sociale în sport.

În decembrie 2013, World Record Academy consemna al cincilea record mondial adjudecat de comentatorul sportiv Ilie Dobre. Românul intra pentru a cincea oară în Cartea Recordurilor, cu performanţa de 1 minut şi 8 secunde, în transmisiunea golului marcat de Ciprian Marica, în minutul 2 al meciului de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Ungariei din preliminariile Campionatului Mondial, ediţia 2014, desfăşurat în 6 septembrie 2013.

La acea dată comentatorul Ilie Dobre deţinea încă patru recorduri mondiale: 31 de secunde şi 27 de secunde în transmisiunea unui gol în direct, fără respiraţie şi 42 de secunde, cu o singură respiraţie, fiind, totodată, comentatorul sportiv radio cu cele mai multe cărţi publicate (42).

Acest prestigios premiu a fost publicat astăzi pe site-ul World Record Academy.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata