Breaking news

Ideea de succes în videochat începe cu Lucky Studio

loading...

Lucky Studio Iaşi este, după cum bine îi şi sugerează numele, un studio de videochat la nivel de Iaşi. Pentru domeniul pe care activează această afacere, angajatorul este în topul celor mai renumite şi bine plasate studiouri de videochat din acest judeţ, dacă nu din intreaga ţară.

poza 9De ce şi-a câştigat o reputaţie de companie de renume şi cu angajate model pe acest sector? La întrebarea aceasta, nu a putut să ne răspundă cu adevărat decât managera Lucky Studio, care de altfel a fost şi foarte receptivă la ideea de a comunica direct cu media.

Dumneaei susţine faptul că cea mai bună metodă de a face cunoscută o afacere drept ceva de încredere şi în care te poţi baza din mai multe puncte de vedere este să creezi o punte de legătură foarte puternică cu sursele şi canalele de transmitere a informaţiilor către publicul larg. Cum poate fi publicul bine informat şi înştiinţat în permanenţă despre activitatea studioului Lucky Studio dacă nu prin comunicate de presă şi interviuri susţinute la fiecare eveniment important ce ţine de studioul de top din Iaşi?

De asemenea, pe lângă o deschidere şi un interes foarte bine îndreptat către public, cele din administraţia studioului de videochat ieşean pun foarte mult accent pe întreţinerea unui mediu de lucru de lux şi pe câştigarea susţinerii angajatelor acestora. Este vorba despre o echipă de lucru formată doar din femei. Nu este nimic sexist aici, doar că managera consideră că singurul mod în care s-ar putea activa în linişte şi fără stres este un mediu de muncă în care bărbaţii nu au ce căuta. Se înţelege că un personal exclusiv feminin ştie să se organizeze mult mai bine în ceea ce priveşte domeniul videochat-ului. Femeile au experienţa lucrului cu oamenii, a comunicării sincere şi a ascultării atente.

Contabilele, şoferiţele, managera, modelele, dar şi make-up artistele sunt cu toate femei pricepute, inteligente şi de succes. Ştiu că au ales un domeniu de muncă aparte, însă funcţionează ca un întreg şi oferă valoare plusată studioului de videochat Lucky Studio. Din conversaţiile purtate cu administraţia, dar şi cu modelele de la studio, am aflat că fiecare dintre aceste femei se simte fericită cu ceea ce face, ştie că poate renunţa  oricând la postul în care se află, însă niciuna nu şi-ar dori să facă un asemenea lucru prea curând. Alegerea a fost a lor şi este a lor pe deplin. Chiar şi în cazul fetelor şi doamnelor care activează aici de ceva ani buni, ideea de nou şi de curiozitate încă există. Nu se plafonează în ceea ce fac şi nici nu se declară plictisite sau obosite de activităţile lor.

Jobul lor este şi un hobby pentru aceste reprezentante ale sexului frumos, care au ales cu mintea şi cu inima Lucky Studio. Faptul că lucrează singure în cameră, că sunt plătite la sfârşit de program şi că sunt răsfăţate zi de zi cu cele mai scumpe servicii, le face să se simtă ca adevărate zeiţe, venerate, tratate cu respect şi având un cuvânt de spus în tot ceea ce fac.

poza 13poza 21

loading...
9 Comentarii
 1. Flavia spune

  alaltaieri am fost la un interviu la lucky la insistentele unei prietene. Sincer eram foarte sceptica la inceput, dar am vazut ca intr-adevar totul acolo e doar lux. Am inceput serviciul de ieri si va spun sincer ca abia imi astept tura de azi

 2. Adela spune

  Pe mine lucky studio m-a scos din foarte multe belele, si aici ma refer la bani. SUnt multumita de alegerea facuta!

 3. Cristiana spune

  Poate sa imi spuna cineva cum e cu banii la Lucky?

 4. Rebeca spune

  Iti da banii in fiecare sfarsit de tura. Depinde si despre ce bani vorbesti ca mai sunt si bonusuri si concursuri

 5. Adriana spune

  Zic ca cei de la Lucky sunt super tari pentru ca au multe concursuri si niste bonusuri de te doare mintea..se castiga super bine

 6. Luminita spune

  Asta-i tot farmecul de la Lucky!!! SUper lux

 7. Maria spune

  Nu m-am gandit pana acum la varianta aceasta dar cred ca am sa apelez cat de curand. Inca ma documentez si imi fac curaj si merg la un interviu.

 8. Jasminne spune

  e misto ca acolo sunt doar femei. Parca te simti altfeel cand sunt in jur numai femei si cand stii ca nu calca niciun barbat in studio

 9. Carlita spune

  O super alternativa sa castigi muuulti multi bani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata