Breaking news

Iată ce mesaj are Iuliana Tudor pentru tinerii din România

loading...

De ceva vreme, Iuliana Tudor, vedeta TVR, care de ani buni moderează emisiunea de succes ”O dată-n viață”, demarează o campanie națională prin care îndeamnă tinerii români să ”Fie Români” și să poarte costumul popular.

IULIANA TUDORPrezintă de ani buni o emisiune de divertisment în care promovează valorile româneşti şi muzica populară, pe scenă sau la televizor şi adoră să poarte cu mândrie costumele populare autentice.

Iuliana Tudor, a făcut furori pe pagina sa de Facebook în aceste zile, când a postat două fotografii în ţinute populare.

“Vă salut din Cetatea Alba Carolina!” a scris Iuliana pe contul sau de socializare. Şi nu mesajul cât mai ales straiele au făcut-o să primească multe comentarii pozitive din partea fanilor.

Campania Eşti Român se derulează în continuare aşa că am ales ca în Cetatea Alba Carolina, un loc cu o istorie importantă să port un costum tradiţional ca un îndemn pentru cei tineri să poarte ia sau cămaşa tradiţională românească! A fost o seară frumoasă încărcată de emoţie mai cu seamă că pe scenă au răsunat şi cântece patriotice care au ridicat oamenii în picioare şi i au făcut să cânte împreună cu artiştii minute în şir!!!”, a declarat Iuliana Tudor.

Vedeta TV a declarat la emisiunea ”Magazin folcloric” de la Trinitas Tv că și-ar dori ca în România se se introducă în școli, o oră de folclor obligatorie pentru copiii din clasele primare.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata