Breaking news

I-au suflat partenerul lui Lili Sandu

loading...

Fetele de la Heaven s-au maturizat. Adina, Roxana și Aliana au lansat piesa “Sexy Girl ” care marchează o schimbare importantă de stil.

p4Look nou, ritm nou, se anunță o noua etapă pentru fete. Acestea se află la o noua colaborare cu Gabi Huiban, același care a semnat, în urmă cu șase ani, majoritatea pieselor de pe albumul “O parte din rai”. Aerul fresh al noului single nu este dat numai de beat ci și de colaborarea cu Glance, un tânăr talentat de origine arabă, cel mai nou proiect solo al compozitorului Gabi Huiban. Glance este același băiat cu care a colaborat Lili Sandu pentru ultima ei piesă.

“Sexy Girl” a fost lansată anonim pe internet în urmă cu câteva săptămani, fapt ce a creat adevărate dispute virtuale, cu privire la identitatea lui. Ba mai mult, la un moment dat, piesa a apărut pe youtube ca fiind cântată de Roller Sis, aceleași care au mai trecut printr-un scandal legat de apartenența unei piese – “Se Thelo”. Dacă ele au postat-o sau li s-a făcut o glumă, rămâne de văzut. Cert este că fetele nu s-au supărat. “Dacă ele au postat-o ca aparținându-le, nu putem decât să le mulțumim pentru promovarea piesei”, au declarat fetele din trupa Heaven.

loading...
2 Comentarii
  1. berforce spune

    fete cumintele

  2. dilaila spune

    alte panarame

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata