Breaking news

HOROR | Au șocat nuntașii cu tortul de nuntă făcut din capetele mirilor

loading...

Doi americani au șocat invitații la nunta lor, când au dezvăluit celebrul tort al miresei. Cei doi miri au ales că își facă tortul de nuntă din capetele lor, varianta decapitată precum în filmele de groază.

tort de nunta din capete de omNatalie Sideserf, maestru cofetar din Austin, Texas, care a avut dorinţa de a-şi face singură tortul de nuntă. Şi pentru că viitorul ei soț este un fan al filmelor de groază, mireasa a avut grijă să țină cont de acest detaliu când a realizat tortul de nuntă.

Și pentru ca tabloul să fie complet, cei doi miri au ales ca loc al petrecerii de nuntă, o sală de cinematograf. La miezul nopţii, în lumina lumânărilor, invitații au înlemnit când au văzut tortul mirilor: două capete însângerate – al mirelui şi al miresei – pe un platou.

Natalie a modelat capetele cu măiestrie, din ciocolată, marţipan, cremă de brânză şi alte ingrediente păstrate secrete. Cele două capete au fost modelate până în cel mai mic detaliu. De pe platoul alb pe care se scurgea “sângele” din sirop şi pe care era scris “Până când moartea ne va despăţi“, tronau capetele cărora nu le lipsea părul, sângele şi aspectul de cap decapitat.

Nunta celor doi americani a avut loc pe 26 octombrie 2013, foarte aproape de Halloween, sărbătoare ce se păstrează cu sfinţenie în Statele Unite.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata