Breaking news

Horia Brenciu, făcut praf de fanii X Factor din cauza deciziei luată la dueluri

loading...

Horia Brenciu este făcut praf de fanii X Factor România, chiar pe pagina de facebook a concursului, după ce sâmbătă seară, a luat o decizie scandaloasă în faza duelurilor. Juratul a ales ambele concurente care s-au duelat, deși regulamentul nu permitea acest lucru, iar ultimii doi concurenți s-au duelat degeaba întrucât ambii au fost eliminați din concurs.

horia brenciu x factor 2014Horia Brenciu le-a pus pe Monica Sannino şi Adina Răducan să cânte la duel și trebuia să aleagă pe una din ele. Însă, ambele au cântat foarte bine și Brenciu s-a declarat incapabil să aleagă preferându-le pe amândouă.

Regulamentul concursului prevedea ca doar una din cele două să acceadă în galele live din decembrie. Brenciu mai avea încă un duel format din Denis Borovină și Diana Căldăraru.

Producătorii X Factor i-au permis lui Brenciu să ia hotărârea finală după ultimul duel din categoria sa, și surpriză, Denis și Diana s-au duelat degeaba, întrucât ambii au pierdut.

Diana Căldăraru a cântat superb „Sorry seems to be the hardest word” iar Denis Borovină a făcut un show de excepție cu melodia lui Sam Smith ft Naughty Boy, „La La La”.

Horia Brenciu a recunoscut că a greșit la alegerea duelurilor: Da, am greşit, RECUNOSC! Am aşteptat ca ele să greşească, dar niciuna n-a făcut-o, aşa că merg în galele LIVE cu Monica şi Adina.

Din cauza acestei decizii, Horia Brenciu a fost taxat extrem de dur de fanii X Factor, care au postat comentarii extrem de acide și dure la adresa juratului.

Fanii X Factor spun că Horia Brenciu și-a bătut joc de emisiune și de cei doi concurenți, Diana și Denis, care au cântat degeaba. Din cauza acestei decizii, mulți dintre cei care au postat comentarii pe pagina de facebook a emisiunii, spun că nu o vor mai urmări.

Iată câteva din comentariile fanilor  X Factor România, postate imediat după încheierea emisiunii, pe pagina oficială de facebook:

Vanessa Tărţă: Ultimii doi au cântat de fraieri sau cum?

Dia Varga: O mare dezamăgire Brenciu! Nu își are locul în juriu. Dacă Monica aia cântă, atunci sunt eu surdă, aia numai zbiară. Rușine!

Badea Adrian: RUŞINE Brenciu ţi-ai bătut joc de cei doi copii!

Răzvan Ghențulescu: Nenorocitul de Brenciu a distrus emisiunea! Nu o să mai vizionez nicio emisiune X Factor!

Florin Lupu: Nu se face aşa ceva îmi plăcea emisiunea dar va-ţi băgat p–a în ea

Andrea Toth: Ce a făcut Horia Brenciu în seară asta se numeşte pur şi simplu NESIMŢIRE! Poate că ultimii concurenţi au fost mai slabi..dar putea totuşi să aleagă între cei doi unul care, evident mergea în finală. Face totul cum vrea el. Nu e corect.. părerea mea

Florina Bozgan: Oameni buni ar trebui să nu le mai urmărim emisiunea.

Dorina Mocanu: Brenciu e o mare dezamăgire pt x factor ,nu are ce să caute în juriu afară din x factor cu el.

Mustăţea Iulian: O bătaie de joc !!! Mă p-s pe concursul lor . Nu mă mai uit. Dacă ar vedea Simon Cowell ce imitaţii de x factor se face la gheboaia …le.ar lua drepturile de televizare x factor. X factor UŞA şi UK care sunt topul …nu.şi permit aşa ceva, dar brenciu plm …. mi.am făcut draci degeaba…

Alex Dumitru: Regulamentul este regulament. Celor doi copii li s-a luat chiar şi speranţa. Era singură emisiune pe care o mai urmăream pe antena1. Rămân pe Vocea României.

Ciprian Florescu: Nu e corect ce a făcut Horia cei doi sau duelat degeaba şi unul dintre ei merită să meargă mai departe.

Gianina Şi Gheorghiţă Pintilei: ce-i cu porcăria asta.rusineeeeeeeeee!!!!!!

Olaru Marius Alexandru: Ba frăţiilor emisiunea viitiare nu va m-ai uitaţi la emisiune să aibă reating zero, atunci să vedem cum iau măsuri

Mihaela Dragutz: Ruşine să ţi fie ţi ai bătut joc de ultimii concurenţi

Manasa Silviu Paul: AŢI ajuns să măsluiţi şi un concurs de talmente… ruşine ruşine ruşine să v-a fie…..

Oneţ Elena: Horia Brenciu ce ai făcut este penibil.Ruşine!!!!Ţi-ai bătut joc de doi concurenţi….nu ştii ce înseamnă să respecţi un regulament!

Mihai Pop: Monica nu câtă deloc !!! Alegere f. proastă

Ştefan Radă: Câtă porcărie . Deasta a fugit de la Vocea României ..să facă legea la X Factor . Merge şi aşa .Mâine îl vedem la Kanal D

Robitu Alin Cătălin: Balturi pe faţă.. să aleagă şi.cine câştigă x factor tot brenciu.. eventual 2 dacă nu se poate decide la 1.. şi să hotoreasca şi voturile din gala dacă sunt bune sau nu

Anca-Mihaela Dobrotă: Ultima emisiune la care mă uit !! Cum să ia de proşti 2 copii care au cântat la duel !!! Unul trebuia să câştige !!!! Oribil !!!

Ema Amaricai: Cum să explicăm noi copiilor noştri că de fapt se poate când vrem se poate schimbă regulamentul, că HB nu ştie să piardă?! Nu este corect, în primul rând pt cei doi copii,apoi faţă de ceilalţi doi juraţi şi nu în ultimul rând pt noi ceilalţi … Dezamăgire totală.

Amanda Ghebaru: Nu este corect ceea ce ai făcut, faţă de ceilalţi juraţi! Dacă ar fi procedat şi ei la fel că ţine, unde se ajungea?!

Marius Bartco: HORIA BRENCIU … matale ştiţi ce înseamnă cuvântul duel? Sau mai nou avem italieni la o emisiune făcută pentru români? Dvs fumaţi ceva înainte să staţi pe scaunu’ acela? De era Cheloo în juriu sigur va scuipă în faţă şi v-ar făcea o melodie ex: Dacă Brenciu ar muri X Factor nu ar mai suferi! Brenciu eşti degeaba omule nimeni nu te ascultă în România. Dute la emisiunile tale de acum 15 ani cu lingourile de aur de pe TVR.

Cătălina Radu: X Factor cu gust amar …… cine să va mai creadă? Nici o regulă simplă nu puteţi respectă? Ori e acelaşi regulament pentru toţi, ori nu…….. aşa ceva!!!! Oare formatul va permite? Oare cei de la care aţi cumpărat formatul ar fi de acord cu schimbarea regulamentului după toanele unora? Oare publicul se mai uită la voi???? Va pasă măcar un pic?

Bibitza Bibi: de ce nu respectaţi regulile..va bateţi joc de tot??cine e Brenciu să facă el regulile..vedeţi în primul sezon x factor când nu putea Paula Seling să aleagă regulă ce zicea…era aceiaşi situaţie..nu putea alege din doi din aceiaşi echipa…cerem măsuri şi sancţiuni..nu e corect!!! să plătească Brenciu dacă a greşit chiar nu îmi pasă cum dar nu face el Xfactor..să nu îl mai văd la anul în juriu…

Bulgagiu Constantin: Horia Brenciu este un mare jeg de om pentru gestul de asta seară. Scuze pt cuvinte dar nu este deloc normal să distrugi un vis pentru un moft!!!!!

loading...
2 Comentarii
 1. miky spune

  sa fie taxat si brenciu si producatorii care au permis o asa marlanie, pacat , mare pacat nu e admis sa-ti bati joc de sansele unui copil, amandoi au ramas cu siguranta cu un gust amar, cu atat mai mult cu cat amandoi au fost f buni, o nota proasta pentru brenciu si pentru producatorii emisiunii

 2. kostel sion spune

  Horia brenciu este un nesimtit si antipatic.
  super scarbos si insuportabil!!! De aia privesc acum cu placere Vocea Romaniei!!!
  Cat de idiot sau blatist trebuie sa fii sa faci ce face el???
  As vrea sa-l pot scoate din atentia publicului pt ca a fugit din agricultura, unde i-ar fi habitatul natural!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata