Breaking news

Horia Brenciu dezvăluie care este cel mai mare regret al său

loading...

Juratul X Factor, Horia Brenciu, deși spune că este un om împlinit, căsătorit, realizat pe plan profesional, artistul are însă și un mare regret.

horia brenciu - x factorCu o carieră de succes, începută imediat după terminarea liceului, şi o familie minunată, Horia are cam tot ce şi-ar putea dori un om pentru a fi fericit. Iată însă că artistul are şi un mare regret, despre care a acceptat de curând să vorbească deschis.

Fetele mele imi oferă în fiecare zi emoţii după emoţii. De la zâmbete si boacane de tot felul pana la momente unice pline de cele mai profunde sentimente, familia mea este o continuă aventură a cunoaşterii. Cu Mina, fata cea mică, mă trezesc. Cu Maria, cea mijlocie, îmi iau micul dejun (cât mai e în vacanţă). Andreea, fata cea mare, mă întreabă, din când în când, dacă e oportun să ia telefonul mobil la întâlnirea cu iubitul ei sau nu… De vis, nu-i aşa? J Şi peste toţi şi toate e Alice, mama noastră a tuturor pe care o iubim necondiţionat. J Dacă aş fi ştiut ce formidabil e să fii tată, aş fi deschis drumul ăsta ceva mai devreme… Probabil că până acum am acumulat ceva pricepere şi răbdare, iar acum mi-a venit rândul să arat celor din jur dragoste şi înţelegere”, a povestit juratul X Factor.

Cu Horia Brenciu, dar şi cu colegii săi din juriu, diva Delia şi rock-starul Bănică, telespectatorii se vor putea întâlni începând din 19 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:30, în cadrul celui mai nou sezon X Factor – mai mult decât voce, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata