Breaking news

Helmuth Duckadam a defilat pe podiumul de modă alături de soţie şi Dana Săvuică

loading...

Helmuth Duckadam, celebrul portar stelist, cunoscut ca eroul de la Sevilia” pentru că a apărat patru penalty-uri în finala Ligii Campionilor, cucerită de Steaua, s-a apucat de defilat pe podiumul de modă alături de soție și de celebra Dana Săvuică.

Helmuth Duckadam&sotia&Dana SavuicaColecţia „Campionii’“, semnată de Adela Diaconu şi Ciprian Vaida, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului românesc, în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, găzduit de centrul de evenimente Ambasad’Or.

În premieră în România, marile vedete din sport au urcat pe o scenă de modă în calitate de manechini!

Prezentarea de modă a fost deschisă de frumoasa Andreea Mitu, care de curând a reuşit o performanţă extraordinară pentru sportul românesc, a calificat echipa României în elita tenisului mondial.

Gimnast română de talie mondială, Monica Roşu a purtat şi ea o rochie ce o înfăţişa când a câştigat titlul olimpic.

Monica Iagăr a păşit cu încredere pe podium având rochia ce o arată atunci când a câştigat titlul european. Monica a fost însoţită pe scenă de maestrul sportului românesc, Mihai Dragomir.

Doina Melinte, una dintre cele mai mari campioane oferite vreodată de atletismul românesc, campioană olimpică, mondială şi europeană ce a dus României peste 300 de medalii a urcat pe scenă alături de manechinul ce purta cu mândrie rochia cu chipul campioanei ce a adus României faima şi glorie.

Eroul de la Sevilia ce a aparat 4 penalty-uri şi a câştigat Cupa Campionilor Europeni la fotbal, unicul şi inegalabilul Helmuth Duckadam alături de frumoasa să soţie, Alexandra şi de vedeta Dana Săvuică au fost intens aplaudaţi de cei prezenţi în sală.

Iar unicul şi inegalabilul Ilie Năstase marele nostru campion a defilat alături de speranţa modellingului românesc, Rebeca Prodan, fiica Anei Maria Prodan.

Adela Diaconu şi Ciprian Vaida au ieşit la final alături de top modele internaţionale Claudia Neghină şi Ioana Francia.

A fost un show unic de modă în România, unde valorile adevărate au strălucit în lumina reflectoarelor la fel ca atunci când aduceau aurul şi gloria pentru ţara noastră, spectatorii aplaudând la scenă deschisă acest demers de a promova vedetele adevărate, şi anume campionii.

Ilie Nastase&Rebeca Prodan

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata