Breaking news

Gianni Morandi va concerta pentru prima oară în România, în luna octombrie

loading...

Unul din marile simboluri ale scenei italiene, legendarul solist și actor Gianni Morandi va concerta pentru prima oară în România, pe 27 octombrie, la Sala Palatului.

Copilul teribil din perioada de aur a cântecului și cinematografiei italiene, al cărui nume se identifică cu faimosul festival de muziă de la Sanremo, a mai vizitat țara noastră, ca turist, la mijlocul anilor ’60, scrie mondenonline.ro.

Aștept cu nerăbdare să întâlnesc publicul vostru”, a mărturisit vedeta ce a încasat nu mai puțin de 1,3 milioane euro pentru a prezenta prestigiosul Sanremo la ediția din 2011.

În lunga sa carieră, carismaticul solist și “icon” al Italiei a compus melodii ce au rămas la fel de populare și astăzi, precum: „In Ginocchio da Te”,” Belinda”, “Loredana”, “Occhi Di Ragazza” ori “Parla Più Piano”, piese ce i-au adus vânzări de peste 49 de milioane unități discografice.

Gianni Morandi (68 de ani) a avut și o recunoștere artistică în cinematografie, protagonist în 18 filme, în perioada ‘60-’70, a fost unul dintre cei mai bine cotați actori din Italia.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata