Breaking news

George și-a comandat o pereche de pantofi cu tocuri de 13 cm, pentru “Te cunosc de undeva!”

loading...

George și-a comandat o pereche de pantofi cu tocuri de 13 centimetri, pe care-i va încălța pentru fiecare personaj feminin pe care-l va avea de interpretat în noul sezon al transformărilor  la “Te cunosc de undeva!”.

george“Am ales acesti pantofi cu tocuri de 13 centimetri pentru că au un calapod care mă ajută. Talpa pe care o au te face să stai pe vârfuri și, în același timp, îți lungește piciorul”, explică George. Interpretul a achiziționat acești pantofi cu 400 de lei.

Pentru George, mersul pe tocuri nu este un chin, mai degrabă o bucurie.

“Știu că sună ciudat dar, pentru mine, mersul pe tocuri a fost dragoste la prima… purtare. Am exersat mersul pe tocuri acasă și foarte mult la repetiții, la antrenamente. Acum am ajuns chiar să le dau sfaturi colegilor mei, băieții de la “Te cunosc de undeva!”, legat de mersul pe tocuri. E drept că am fost abordat și de două doamne care m-au întrebat cum am reușit să învăț să merg atât de bine”, mai spune el, amuzat.

Dacă ruleta personajelor îi va oferi lui George un nou rol în travesti pentru care va trebui să-și încalțe pantofii cu tocuri de 13 cm, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 20 februarie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata