Geanina Ilieș nu respectă tradiția de Crăciun cu împodobitul bradului în Ajun

loading...

Geanina Ilieș, prezentatoarea de la Observator recunoaște că întotdeauna împodobește bradul înainte de Crăciun și că e cea mai fericită atunci când fiul ei, Patrick, îi cântă colinde.

geanina ilies - craciunGeanina Ilieș nu respectă tradiția de Crăciun în privința împodobirii bradului chiar în Ajun, și asta din cauza fiului ei. Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 recunoaște însă că face pe Moș Crăciun și adoră să cânte colinde alături de fiul ei.

”Bradul îl fac mult mai devreme întotdeauna, mai ales că Patrick nu rezistă să-l facem mai  tarziu. El e maestrul de ceremonii. Este foarte implicat în momentul când facem bradul, iar el așează mereu steluța din vârf. Anul ăsta am stabilit să-l decorăm cu fundițe în două culori: roșu și alb, globulețe și luminițe specifice. Abia aștept seara de Ajun. Normal, am început deja să caut cadourile potrivite pentru fiecare. Lista lui Patrick e gata de foarte mult timp, iar pentru cei dragi încă mai caut. Nu o să fiu eu deghizată, dar am stabilit cu Moșu’ să ajungă și la noi în vizită”, a declarat Geanina Ilieș.

Vedeta Antena 1 își aduce aminte de un moment haios din copilărie, cu Moș Crăciun: Cel mai haios a fost când am descoperit fără să vreau cadourile de la Moș înainte să vină, practic. Mama nu le-a ascuns foarte bine. Cam atunci mi-am dat seama că e ceva la mijloc cu Moșu’. Eram mică, cred că aveam vreo 7 anișori.

Nu merge la colindat dar își ascultă cu plăcere fiul, cum cântă colinde: Nu, dar îmi place să-l ascult pe Patrick. Zilele trecute îmi cânta ”Florile dalbe” prin casă. E foarte haios. Îmi explica exact cum sună colindul și cum trebuie cântat. 

574 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*