Breaking news

Geanina Ilieș, cea mai stilată vedetă!

loading...

Deși nu are vreun stilist, Geanina Ilieș este una dintre cele mai elegante vedete de pe la noi. Fiecare apariție a acesteia, poate să fie o lecție pentru doamnele care nu prea știu cum și cu ce să se îmbrace. Iată un exemplu de ținută cu mult bun-gust!

maria-pauna-xmas-party-24De departe una dintre cele mai sofisticate  vedete în ceea ce privește stilul vestimentar, este Geanina Ilieș.

Vedeta s-a retras de pe sticlă de mai bine de două luni, însă continuă să fie în centrul atenției datorită aparițiilor sale extrem de elegante. Inspirată sau nu de revistele de modă, vedeta apare de fiecare dată la rubrica ”bine îmbrăcate”.

Ultimele sale apariții pot fi luate ca exemplu de către doamne, iar prin modul original de a îmbina piesele vestimentare, iese imediat în evidență. Așa s-a întâmplat și  miercuri seara, cu ocaiza unui eveniment monden, care s-a desfășurat la studioul make-up artistului Maria Păuna.

Geanina a mizat pe culaorea bej, alegând să poarte o bluză și pantaloni dintr-o lâniță ușoară, iar pentru a completa outfit-ul elegant, a plusat cu o blăniță pe care a purtat-o pe un umăr. Pantofii Valentino, accesoriile cu pietre negre dar și coafura jucăușă au stârnit multe aprecieri în rândul doamnelor prezente la eveniment.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata