Breaking news

Gafa Olimpiadei de la Soci, mană cerească pentru comercianți

loading...

Gafa produsă de organizatorii ruși la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, este exploatată de comercianți.

gafa festivitate deschidere olimpiada sociLa nici 24 de ore de la gafa Olimpiadaei de Iarnă de la Soci, care a făcut înconjurul lumii, au apărut deja primele tricouri cu imaginea cele patru cercuri olimpice plus cel care nu s-a deschis.

Un tânăr inventiv a postat deja pe Twitter o fotografie în care este îmbrăcat cu un tricou gri, imprimat cu deja celebra imagine cu cercurile olimpice de la Soci. Semnă că cei cu spirit întreprinzător s-au mișcat repede și vor să profite comercial de pe urma gafei rușilor.

Și dacă luăm în calcul că aproximativ trei miliarde de pământeni au urmărit la tv festivitatea de deschidere de la Soci, plaja de vânzare de produse promoționale cu celebra imagine cu cercurile olimpice, este uriașă, iar câștigurile nebănuite.

Vineri seară, la nici 20 de minute de la începerea ceremoniei oficiale de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, organizatorii au afișat în centrul stadionului celebrele cinci cercuri olimpice. Numai că cel de-al cincilea nu s-a deschis din fulgul de nea din care era programat să se aprindă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata