Breaking news

Gafă impardonabilă la Eurovision 2017. Prezentatorii au confundat România cu Ungaria

loading...

Gafă de proporții în finala Eurovision 2017 de la Kiev. România a fost confundată de unul dintre prezentatorii show-ului internațional, cu….Ungaria. Sonia Argint, prezentatoarea TVR care a anunțat punctele din partea juraților români, l-a taxat dur pe prezentatorul din Ucraina. 

gafa eurovision romaniaUnul dintre cei doi prezentatori a dat legătura Ungariei pentru a-și acorda votul, când, de fapt, România era la rând. Mai mult decât atât, corespondentul României se afla deja în direct și aștepta să vadă ce se întâmplă.

Probabil că tot din cauza emoțiilor și a nerăbdării de a afla cine este câștigătorul competiției, unul dintre cei doi prezentatori a vorbit prea repede și în necunoștință de cauză.

Imediat după Belarus, a venit rândul nostru să acordăm cele două puncte, însă, corespondentul României, Sonia Argint, a fost puțin confuză când prezentatorul a spus Ungaria, în loc de România.

” Să vedem cum bunii oameni din Ungaria au votat. Bună seara…”, a apucat să spună prezentatorul, până când a fost întrerupt de colegul său, care a îndreptat greșeala și confuzia, totodată. ”Cred că asta este România și acolo este frumoasa Sonia, din România”.

Sonia a fost pe fază și l-a taxat elegant pe prezentatorul gafeor: ”Nu am nicio idee cum votează Ungaria, dar sunt foarte sigură cum votează România”, cele 12 puncte mergând către Olanda, internauții au fost pe fază și nu au trecut ușor peste confuzia prezentatorului.

”Ce drăguț este când se confundă Bucureștiul cu Budapesta. Cineva a sărit peste geografie în școală” sau ”București, nu Budapesta”, au fost doar câteva dintre comentariile acestora pe Twitter.

Vezi confuzia creată la Eurovision 2017, la minutul 29.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata