Breaking news

Gabriel Cotabiţă a slăbit 22 de kg în timpul filmărilor la “KIDSing”

loading...
0 5

Gabriel Cotabiţă a reușit să slăbească în timpul filmărilor din această vară, la talent show-ul pentru copii, “KIDSing” de la Kanal D, numai puțin de 22 de kilograme.

cotabita kids singCătălin Turbatu, un adolescent de 13 ani din Craiova, a uimit publicul şi juriul cu talentul, dar şi cu voinţa sa, în cea de-a şasea semifinală “KIDSing”, ce va fi difuzată duminică, 16 noiembrie, de la 21.30, la Kanal D.

Cătălin interpretează impecabil şi trăieşte pe scenă piesă “It’s Not Unusual”, a lui Tom Jones.

Faptul că a reuşit să slăbească 15 kilograme, în intervalul de timp de la audiţii şi până la semifinale, i-a atras felicitări din partea juratului Gabriel Cotabiţă, el însuşi un învingător în lupta cu excesul ponderal.

Asta înseamnă că ai voinţă. Te înţeleg foarte bine. Ţi-o spune unul care de la audiţii şi până acum a slăbit 22 de kilograme”, a spus Gabriel Cotabiţă.

Mama este bucătar-şef, iar tată este cofetar la aceeaşi unitate”, a explicat Cătălin motivul pentru care, în trecut, a avut nişte kilograme în plus.

Această “dezvăluire” a constituit motivul pentru care prezentatorul “KIDSing”, Dan Bordeianu, dar şi jurată Antonia, s-au  autoinvitat la Cătălin acasă.

În familia Turbatu, toată lumea cânta: mama, tatăl, unchiul, dar şi verii lui Cătălin, care îşi exersează talentul muzical la nunţi, botezuri şi alte evenimente.

“Îmi place foarte mult pe scenă, îmi place să văd cum mă aplaudă publicul… Feeling-ul acesta nu se compară cu nimic. Când sunt pe scenă nu am emoţii. Sunt acolo, trup şi suflet”, a spus Cătălin.

Cum s-a descurcat Cătălin Turbatu în faţă juriului şi a publicului şi cine a câştigat cea de-a şasea semifinală “KIDSing”, urmând să meargă în Finală, aflaţi urmărind duminică, de la 21:30, show-ul “KIDSing”, la Kanal D!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata