Breaking news

Florin Ristei s-a îngrășat două kilograme de Paști

loading...

Florin Ristei, concurent de la “Te cunosc de undeva!” a fost acasă, la Galați, de Paști. Nu singur, ci cu ai săi colegi de la FreeStay, alături de care a cântat în prima zi de Paști, într-un club din localitate.

florin ristei - masa de pastiFlorin Ristei a dat iama în bucatele tradiționale de Paște, preparate de mama lui, iar rezultatul a fost, că a pus pe el două kilograme.

Mama a pregătit toate bucatele care se fac de Paști. De drobul de miel nu mă ating, pentru că nu-mi place, însă cozonac așa cum face mama, cu multă nucă și rahat, nu face nimeni. Cozonac dintr-ăla mănânc… mult!!! Colegii mei au fost impresionați de friptura de miel pe care o face tata. Eu mănânc mai mult ardelenește, ca tata, care e ardelean și un foarte bun bucătar. Am mâncat mult la Galați (râde). M-am îngrășat două kilograme! Deja, azi-noapte, pe la ora două, am început să fac abdomene. Trebuie să dau jos kilogramele în plus”, spune Florin Ristei.

Pe Florin îl puteți vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, în postura de artist-concurent, în show-ul “Te cunosc de undeva!”, difuzat de Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata