Breaking news

Florin Dumitrescu, mentor la San Pellegrino Young Chef Competition 2015

loading...

Pe 26 iunie, chef Florin Dumitrescu se va afla la Milano, acolo unde se va desfășura ultima fază a competiției culinare internaționale San Pellegrino Young Chef Competition 2015.

Chef FlorinDupă ce i-a jurizat, alături de altți doi chefi – Jerzy Pasikowski din Polonia și Jiri Stift din Cehia – pe concurenții din regiunea Europa de Est, Florin Dumitrescu va merge de data aceasta în calitate de mentor în Italia, acolo unde îl va încuraja și supraveghea pe Stefan Barca, cel care reprezintă Europa de Est în concurs.

”Când San Pellegrino m-a desemnat mentorul câștigătorului Young Chef’s Cup pe Europa de Est, Stefan Barca, m-am simțit extrem de onorat. A fi chef-ul mentor la o competiție de acest nivel, cu cei mai buni chefi din lume în juriu, vine cu o responsabilitate uriașă. Trebuie să mă asigur că farfuria concurentului are toate elementele necesare pentru a câștiga competiția: creativitate, gust, aspect”, spune Florin Dumitrescu.

Iar faptul că este primul mentor român din istoria competiției îl bucură și mai mult.

”În plus”, continuă Florin, ”sunt încântat că cei care se ocupă de realizarea topului celor mai bune restaurante din lume au început astfel să privească cu mult interes și spre România, spre bucătarii români, spre bucătăria noastră și, implicit, către restaurantele de aici. Iar acest lucru nu face decat să ne onoreze”, mai crede Florin.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata