Breaking news

Florin Dumitrescu, chieful bătăuș de la MasterChef, acuzat de furt dintr-un restaurant englezesc

loading...

MasterChef cu scandal și capete în gură, la Pro TV. Bucătarul de renume mondial Florin Dumitrescu l-a bătut măr pe Georgeo Andrei, concurent la show-ul culinar al trustului Pro.

florin dumitrescuScandalul se ține scai de Chief Florin Dumitrescu de la „MasterChef”. După ce i-a dat un cap în gură concurentului Georgeo Andrei, acum Florin Dumitrescu este acuzat de a intrat într-un alt scandal.

Un alt bucătar celebru, Loredan Gargalâc, susţine că vedeta Pro TV ar fi plecat cu amintiri scumpe, dintr-un restaurant, mai exact și-ar fi însușit un set de cuţite de lux.

Timişoreanul Georgeo Andrei se jură că Florin Dumitrescu l-ar fi bătut măr, în timpul filmărilor de la Pro TV pentru emisiunea MasterChef. Incidentul s-ar fi petrecut pe Bricul Mircea, unde se filma emisiunea. În timpul filmărilor, Chef Florin s-a apropiat periculos de mult de concurent şi l-a mustrat pentru ceea ce făcea. Acesta a fost deranjat de situaţie şi l-a acuzat pe Florin de violenţă.

La emisiunea Hppy Hour de la Pro TV, de joi seară, Florin Dumitrescu a spus că: Incidentul a pornit de la faptul că cealaltă echipă era în timp şi cei pe care trebuia să îi servim erau la mese. Echipa pe care Georgeo o conducea, pentru că el s-a autopropus, nu era în timp. Jobul meu este să îi împing de la spate. Trebuia să îi mobilizez. Am trecut pe lângă masă, i-am explicat frumos prima dată. I-am explicat că are nevoie de o oală curată pentru a-şi transporta ciorba la masă. I-am arătat oala, i-am spus ce să facă cu ea. A început să îmi răspundă, să mă sfideze. Lucru pe care concurenţii nu o fac la MasterChef. După incidentul ăsta, ne-am întors la Bucureşti şi am fost sunat să merg la o întâlnire cu nişte avocaţi. Era avocatul meu şi al lui Georgeo. Avocatul lui mi-a transmis că nu sunt în măsură să îl jurizez eu pe el. Când a intrat în asta, a văzut contractul. Ştia cine îl jurizează, la ce să se aştepte. Am simţit povestea asta ca un şantaj.

Drept urmare, Chief Florin spune că o să-l acționeze în instanță pe concurent pe motiv că i-a stricat imaginea publică.

Cât privește povestea cu cuțitele de lux, șterpelite din restaurantul englezesc Chef Florin Dumitrescu a lămurit problema spunând că sunt: Acuzaţii nefondate! Patronii restaurantului au dezminţit că aş fi furat ceva, dimpotrivă, au şi zis că am lăsat acolo multe lucruri personale. O să încerc să rezolv şi această problemă pe căi legale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata