Breaking news

Fiul Iulianei Tudor îi calcă pe urme. I-a luat primul interviu lui Teo Trandafir

loading...

Iuliana Tudor şi-a dus fiul în premieră, luni seară, la Teo! Reţinută în privinţa vieţii de familie pe care o ţine departe de camerele de filmat, Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii “O dată-n viaţă” de la TVR 1, a acceptat invitaţia lui Teo Trandafir de a merge împreună cu băiatul ei, în premieră, în emisiunea de la Kanal D.

iuliana tudor si fiul ei - kanal dImpresionat de platou şi de atmosfera de la emisiune, micuţul Tudor a preluat “ştafeta” şi a început s-o intervieveze pe Teo. Tudor nu a părut deloc intimidat de camerele de luat vederi şi a întrebat-o imediat pe Teo ce a făcut înainte de emisiune!

Teo i-a răspuns pe un ton la fel de plăcut: “M-am machiat, să mă fac frumoasă pentru că mă întâlneam cu tine!”.

Apoi, curios, fiul Iulianei Tudor a mai întrebat-o pe Teo ce are în ureche, referindu-se la cască de emisie.

“Prin chestia aia pe care o vezi tu în urechea mea, îmi vorbeşte o tanti care mă face pe mine uneori mai deşteaptă decât sunt”, i-a mai răspuns vedeta.

Am avut emoţii pentru Tudor. Nu ştiam câtă răbdare va avea să stea în emisie, dar a fost peste aşteptările mele. Relaxat şi foarte curios cu tot ce era în jur. Camere, lumini, monitoare şi, desigur, Teo, pe care o urmăreşte în mod frecvent. Sper să o avem invitată la “O dată-n viaţă”. Tudor sigur va fi în public să o vadă la acea ediţie!” , a declarat Iuliana Tudor.

loading...
1 Comentariu
  1. Irina spune

    Iuliana este o mama iubitoare si-i doreste binele fiului ei dar, de ce se exagereaza? Este un copil cu un comportament normal ptr. varsta lui, usor timid(este firesc, are 4 ani), dar, nu are nimic comun cu televiziunea(poate mai tarziu). La gradi , nu este activ la serbarile, de ziua mamei, de sfarsit de semestru. Cu siguranta are calitati(veti vedea cu timpul) dar, hai sa nu exageram.Prea este pompos titlul articolului.Oricum, Iuliana este o femeie inteligenta, si-si va da seama ce este bine ptr. fiul ei. Sa fiti fericiti!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata