Breaking news

Finaliștii X Factor 2016 o ajută pe Delia să împodobească bradul

loading...

Vinerea aceasta, pe 23 decembrie, de la 20.30, Antena 1 difuzează live marea finală „X Factor”. Este o săptămână plină de emoții pentru cei patru concurenți ajunși în această etapă, dar și de surprize frumoase.

delia-finalisti-x-factor-brad-craciunȘi pentru că suntem în preajma Crăciunului, aceștia au parte și de momente de tihnă petrecute alături de mentorii lor. Așa se face că Delia a ținut neapărat să îi ia pe Raul și pe Alex la a acasă, pentru a o ajuta să împodobească bradul de Crăciun.

Distracția a fost maximă pentru că cei trei s-au chinuit să decoreze un brad foarte, foarte înalt și a fost nevoie la un moment dat de o scară pentru a le ușura misiunea. Mai mult decât atât, Delia și-a propus să meargă cu colindul și zilele acestea și-a luat finaliștii cu ea la toate emisiunile radio la care a fost invitată, pentru a cânta împreună.

Și pentru Olga, concurenta lui Carla’s Dreams, surprizele sunt copleșitoare. Micuța basarabeancă ajunsă în show-ul de la Antena 1 aproape că nu poate crede ce i se întâmplă. La numai 15 ani s-a împrietenit cu mentorul ei, este înconjurată de vedete care o suțin și care îi transmit mereu mesaje de încurajare, așa cum se întâmplă cu cei de la The Motans, Nicoleta Nucă sau Andreea Bălan.

Marcel Roșca, finalistul lui Horia Brenciu, a fost vizitat la repetiții, de Diana Munteanu, partenera de prezentare a lui Horia în show-ul „Uniplay”, care începe la Antena 1 pe 25 decembrie, de la 20.00. Mai mult, Marcel are o adevărată armată de fane cucerite pe Facebook și care au venit în platoul emisiunii să-l susțină.

Vinerea aceasta, de la 20.30, la „X Factor” se alege marele câștigător al celui de-al șaselea sezon. Se anunță o ediție live spectaculoasă, cu duete surpriză și multă muzică bună.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata