Breaking news

Finala Miss Univers România, în direct la TVR1

loading...

Finala concursului Miss Universe Romania 2010 va fi transmisă, vineri seara,  în direct de Televiziunea Română atât pe canalul TVR 1 cât și pe TVR Internațional.

missuniversDesfăşurat sub forma unui spectacol de gală, concursul va fi transmis în direct de la ora 21.20. Valentina Ionescu şi Cristian Mândru vor modera transmisiunea din Studioul Pangratti al Televiziunii Române.

Cine va fi câştigătoarea dintre 30 de finaliste ale ediţiei din acest an va  ajunge în las Vegas. Acolo va avea loc cea de-a 59-a editie a prestigiosului concurs de frumusete Miss Universe. Pe data de 23 august, în Mandalay Bay Resort and Casino, una dintre cele peste 80 de candidate la titlul suprem va fi încoronată de Ştefania Fernandez, Miss Universe 2009. Concursul va fi transmis de NBC şi Telemundo.

Din data de 3 iulie, publicul are posibilitatea de a vota finalist preferată, prin trimiterea de sms-uri cu numărul de concurs al favoritei, la numarul 1267, din orice reţea natională, cu tarif unic de 0,36 euro/SMS cu TVA inclus şi la +88.216.900.554, din orice retea internatioală, cu tarif variabil în functie de tara din care se transmite mesajul. Voturile venite de la public se vor transforma în note si vor constitui al 13-lea membru în juriu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata