Breaking news

Felicity Huffman și Greer Grammer au purtat la Globurile de Aur, ținutele designerului român Lorena Sârbu

loading...
0 18

Felicity Huffman și Greer Grammer au ales să poarte la ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur 2015,  de duminică seară de la Los Angles, ținutele designerului român Lorena Sârbu.

Felicity Huffman - Greer Grammer - globurile de aurCea de-a 72-a gală a premiilor Globurile de Aur, care a avut loc duminică seară, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles a adus pe covorul roşu cele mai spectaculoase şi elegante ţinute.

Designerul de origine română stabilit la Hollywood, Lorena Sârbu, a îmbrăcat anul acesta două actriţe prezente pe covorul roşu la decernarea Globurilor de Aur 2015.

Felicity Huffman, actrița din celebrul serial “Neveste Disperate” a stârnit admirația în rochia sa albă, cu elemente aurii, create de designerul român stabilit la Hollywood, Lorena Sârbu.

Și actrița Greer Grammer a atras toate privirile pe covorul roșu într-o rochie din tulle roz, cu broderii aurii, semnată Lorena Sârbu.

Lorena Sârbu are din ce în ce mai mult succes la Los Angeles, nenumarate actriţe, cântăreţe şi alte personalităţi de renume alegând să poarte creaţiile sale.

Lorena Sarbu

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata