Breaking news

Elton John a făcut sex cu un agent KGB pe acoperişul unui hotel din Moscova

loading...

Sir Elton John a făcut sex cu un agent KGB pe acoperişul unui hotel din Moscova, în anul 1979, în prima lui vizită în URSS, potrivit publicaţiei The Observer.

elton johnElton John, pe când avea 32 de ani a mers în URSS pentru a susține un concert. Întrucât știa că serviciul de spionaj KGB i-a plantat un agent sub acoperire, starul britanic s-a dat la acesta și chiar a făcut sex cu el pe acoperișul hotelului din Moscova unde era cazat.

”Am fost în Rusia în 1979 şi ştiam că sunt urmărit tot timpul. Am primit un interpret care în mod sigur era agent secret şi am sfârşit prin a face sex cu el pe acoperişul hotelului”, a povestit Elton John.

În vârstă de 66 de ani, Elton John are doi copii – Zachary, 2 ani şi Elijah, 8 luni – alături de partenerul său David Furnish.

În luna decembrie, Elton John va călători din nou în Rusia în luna decembrie pentru a susţine cauza homosexualilor din această ţară care sunt ameninţaţi de o serie de legi anti-gay.

Trebuie să ajung la Moscova în luna decembrie şi trebuie să mă gândesc cu foarte multă atenţie la ce trebuie să spun acolo (…) Eu sunt homosexual şi nu-i pot lăsa fără susţinere pe toţi bărbaţii şi pe toate femeile din Rusia care sunt în aceeaşi situaţie cu mine. Nu ştiu ce se va întâmpla cât voi fi acolo dar trebuie să merg”, a mai declarat Sir Elton John.

Starul britanic este printre primele celebrități la nivel mondial care și-a recunoscut orientarea sexuală fără reținere.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata