Breaking news

Elena Udrea, cu sânii pe afară la o petrecere pentru copii

loading...

Elena Udrea face valuri cu sânii de la mama natură chiar și la petrecerile pentru copii. Deputatul PDL a ales să poarte o ținută indecentă care i-a scos în evidență sânii.

elena udrea petrecere copiiBlonda lui Băsescu, proaspăt divorțată,  a avut neinspirata ideea de a se îmbrăca extrem de sexy pentru o petrecere pentru copii unde fina sa daria și-a serbat ziua.

Elena Udrea a venit îmbrăcată într-o rochie mulată şi extrem de decoltată, de culoare albastru imperial.

Astfel îmbrăcată, blonda a făcut senzație nu doar printre părinții copiilor. Udrea a atras asupra sa și în special a decolteului ei generos, și privirile unui puștan care se uita cu gura căscată la politician.

O petrecere cu copii îți dă ocazia să te rupi de preocupările obișnuite în orele în care stai în mijlocul lor. În poze sunt alături de cei doi finuți, Sonia Elena și Ionut, dar și de gemenele Ana și Cristina, de Alberto și nou intrata în “familia” noastră, Daria, pe care am serbat-o astăzi„, a scris Udrea la fotografiile de la petrecere postate pe contul său de facebook.

Dacă ar fi avut bun simț și nu s-ar fi gândit doar la propria imagine, Udrea alegea cu totul o altă ținută, nu una care să-i lase pe afară mare parte a sânilor, primiți în dar de la mama natură.

Divorțul de Cocoș pare să o fi revitalizat pe Udrea care și-a schimbat și coafura și nuanța părului, semn că se pregătește de o nouă viață alături de alt bărbat.

udrea copii

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata