Breaking news

Elena Gheorghe, vedeta ultimei seri a târgului de nunți Expo Ideal Mariaj

loading...

Elena Gheorghe a fost vedeta care încheiat, duminică seara, cel mai important târg anual de nunți din Capitală, Expo Ideal Mariaj, printr-un recital la care au asistat zeci de persoane.

elena gheorgheInvitată să susțină un recital, în ultima seară a târgului de nunți Expo Ideal Mariaj, Elena Gheorghe a fost o adevărată apariție pe podiumul amenajat de organizatori, la Palatul Parlamentului.

Ea a ales o rochie aurie, extrem de scurtă și de sexy, pe care a purtat-o cu dezinvoltura caracteristică femeilor sigure de frumusețea lor. De altfel, Elena arată impecabil, explicația fiind, probabil – pe lângă moștenirea genetică norocoasă – dieta atentă și nenumăratele ore petrecute în sala de sport.

Artista, mămică a unui băiețel de un an și jumătate, a interpretat câteva dintre cele mai cunoscute piese ale sale, reușind să antreneze publicul în jocul său și să înveselească atmosfera.

Cel mai important târg anual de nunţi din Bucureşti, Expo Ideal Mariaj, ajuns la a opta ediţie, s-a desfășurat anul acesta, între 15 şi 17 februarie 2013, în premieră, la Palatul Parlamentului.

În noua locaţie, vizitatorii au avut ocazia să descopere cele mai proaspete colecţii vestimentare, pentru miri şi mirese, rochii de seară, iar, de la cei peste 100 de specialişti prezenţi la târg, au aflat idei originale şi soluţii complete pentru organizarea celui mai important eveniment din viaţa lor.

Organizatorii evenimentului, Ideal Mariaj, au pregătit şi de această dată cele mai noi tendinţe în materie de rochii de mireasă, aparţinând designerilor români şi internaţionali, precum şi piese unice, de neuitat. Spre exemplu, creaţiile 2 în 1, dar şi rochia cu fir de aur şi diamante, creaţie exclusivă pentru Expo Ideal Mariaj, realizată de către Marithe, cu o valoare de peste 50.000 lei.

Mirii nu au fost nici ei mai prejos, expozanţii aşteptându-i cu zeci de oferte în materie de costume şi accesorii masculine.

La Expo Ideal Mariaj nu au lipsit bijuteriile, demonstraţiile de machiaj şi coafură, prezentările de modă, invitaţiile şi mărturiile, aranjamentele florale, casele de producţie audio, foto şi video, companiile de închirieri limuzine, furnizorii de locaţii pentru eveniment, cei mai buni instructori de dans şi tot ceea ce e necesar pentru a organiza o nuntă magică.

Pe parcursul celor trei zile de târg, organizatorii au pregătit pentru vizitatori o mulţime de lucruri inedite: rochia din flori naturale, caleaşca din gheaţă, concerte susșinute de Elena Gheorghe și de Ştefan Stan, dar şi „căsătorii de 24 de ore” oficiate de Cove şi Andreea Mantea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata