Breaking news

Elena Gheorghe, jignită în ultimul hal de Dan Negru la Next Star

loading...

Scandal monstru în culisele show-ului Next Star. Moderatorul emisiunii, Dan Negru a jignit-o în mod grosolan pe Elena Gheorghe, pe motiv că artista ar fi întârziat la filmări.

elena gheorghe si dan negruElena Gheorghe a fost invitată să cânte în cadrul emisiunii Next Star pe post de surpriză pentru o tânără participantă la concursul Antena 1. Artista a ajuns la platoul de filmare cu jumătate de oră, așa cum stabilise cu producătorul emisiunii. Însă nici nu a pus bine piciorul pe platoul de filmare că Dan Negru a început să urle la Elena Gheorghe și să o facă în fel și chip.

Dan Negru a făcut o criză de nervi și a acuzat-o pe artistă că din cauza ei filmările s-au dat peste cap, pe motiv că aceasta nu ar fi venit când trebuia.

“Cine pană mea eşti tu să întârzii? Cum îţi permiţi? Ce te crezi vreo divă?”, i-a spus Dan Negru artistei, potrivit wowbiz.ro.

Degeaba a încercat Elena Gheorghe să îi explice lui Dan Negru că ea a venit la timp, că nu a avut cu cine. Artista a izbucnit în lacrimi când a văzut în ce hal este jignită de Dan Negru. Moderatorul Antena 1 a continuat să își verse nervii într-un mod grosolan atât pe artistă cât și pe cel care o însoțea, nimeni altul decât soțul Elenei Gheorghe.

De ce am aşteptat atât după c***a asta?”, a spus Dan Negru. A fost picătura care a umplut paharul. Cornel, soțul artistei a mers la cabina de machiaj unde se alfa Elena, a luat-o de mână și au părăsit studioul fără să mai participe la filmări.

Dan Negru le-a spus celor din echipă că nu ştia că acel bărbat era chiar soţul Elenei Gheorghe! Jurații emisiunii Next Star au intervenit în scandal încercând să-l calmeze pe moderatori, însă nu au avut succes.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata