Breaking news

Elena Gheorghe, huiduită la Sibiu la Media Music Awards 2013

loading...

Elena Gheorghe a fost huiduită copios, joi seară, în Piața Mare din Sibiu, la premiile Media Music Awards 2013, întrucât a încurcat orașul, cu Brașovul. 

elena gheorgheProbabil din cauza frigului sau a …prostiei, Elena Gheorghe a încurcat Sibiul cu Brașovul.

Prezentă pe scena Media Music Awards 2013, Elena Gheorghe a salutat publicul spunând: Bună seara Brașov… Reacția publicului a fost pe măsură și a început să o huiduie copios.

Artista a încercat să dreagă busuiocul enumerând mai multe orașe și apoi spunând: Bună Seara România.

What’s Up a urcat pe scenă cu Andra ca să ridice un premiu și a făcut bășcălie de gafa Elenei Gheorghe spunând: Mulțumim pentru premiu…mamă era să spun Brașov, cred că plecam bătut de aici….

În afară de huiduieli și un frig năpraznic, Elena Gheorghe a plecat acasă și cu un premiu: Media Forest Award.

Și Giulia Nahmany a făcut aceeași gafă ca și Elena, încurcând Sibiul cu Brașovul.

Cosmin Grancea, reporterul special exclusivNEWS.ro, prezent la Media Music Awards, a precizat că în ciuda frigului pătrunzător de afară, artiștii s-au străduit să facă show deși sunetul a lăsat de dorit, iar ploaia a alungat o bună parte din spectatorii prezenți în Piața Mare din Sibiu.

Cât privește prezența stranie a Andreei Marin cu diademă pe cap și îmbrăcată în rochie de mireasă, corespondentul exclusivNEWS.ro a precizat că vedeta tv a fost luată la mișto de public care strigau: A venit mireasa și Surprize – Surprize!!!

Show au făcut și Cătălin Botezatu și Anda Adam, care s-au sărutat pe scenă, în văzul tuturor, probabil ca să îi bage în fibrilații pe Drăgușanca și Victor Slav.

Am pregătit împreună surpriza. În momentul în care am sărutat-o m-am simţit bine”, a declarat Cătălin Botezatu.

Vama a plecat acasă cu premiul pentru Best Comeback. Best Hip Hop  a fost desemnat Guess Who. Connect-R a câștigat trofeul pentru  Best Dance, iar Alex Velea este Best Male!

Pe scena Media Music Awards au urcat și Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project.

Pentru decernarea premiilor Media Music Awards, sunt luate în calcul difuzările posturilor de radio Kiss FM, Europa FM, Magic FM, Pro FM, Radio 21, Radio Zu, National FM şi Radio România Actualităţi, şi a posturilor de televiziune 1 Music Channel, Kiss TV, MTV România şi UTV.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata