Breaking news

Ecstasy, videoclip de 7.000 de euro

loading...

DSCF6301Alina şi Ioana din trupa Ecstasy au terminat filmările la primul lor videoclip, realizat la piesa “You are my Ecstasy”. Videoclipul e unul de imagine şi a fost regizat de Alex Ceauşu (care a realizat clipuri pentru Jerryco cu Tataee si Simona Nae, Puya cu Alex, BUG Mafia, Carbon, Il-egal, Anda Adam, Bitza, Play & win, etc), iar filmările, care au durat o zi întreagă, au avut loc prima dată la Clubul Envy, unde alături de fete a apărut în scene incitante şi şarpele Kaa al lui Carmen Plesea.

Fetele şi-au testat apoi abilităţile de şoferiţe la volanul a două bijuterii auto, un Mercedes ultimul tip şi un BMW cu Swarovsky la bord, puse la dispoziţie de pilotul Daniel Onoriu şi Midnight Racers. Machiajul i-a aparţinut stilistului Adrian Pescariu, coafurile de Vali, iar ţinutele foarte sexy au fost asigurate de creatoarea de modă Sonia Trifan. În total, cu toate costurile de productie, se zvonește că cele două fete au dat apraope 7.000 de euro. Videoclipul va fi lansat pe canalele de muzică într-o săptămână.

loading...
4 Comentarii
 1. alin spune

  canta bine fetele

 2. ghita spune

  bravo fetele! arata super si sunt haioase. abia asteptam sa vedem clipul! ele nu sunt ca toate pitipoancele din showe biz, au muncit pe rupte pentru ca sa ajunga unde sunt acuma. bafta extazy!

 3. Gelu spune

  Drgautze fete..asteptam videoclipul sa-l vedem!!!

 4. Limba spune

  Doua panarame de unde sa aiba astea bani? Una grasa si naspeta una urata cu spumele marii ma facetzi sa rad! Videoclipul se da pe Taraf?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata