Breaking news

Două din zece femei ar vrea să facă sex cu Moș Crăciun

loading...

Femeile sunt înnebunite după Moș Crăciun, și nu pentru că le aduce cadouri ci pentru că le excită atât de tare încât l-ar vrea în patul lor.

fantezii cu mos craciunDacă copii se bucură de sosirea Moșului pentru că le aduce cadouri, femeile l-ar vrea pe moșul la ele în pat pentru o partidă de sex la gura șemineului sau sub bradul împodobit.

Potrivit unul sondaj realizat de britanici în perioada 1-5 decembrie, 20% dintre acestea au recunoscut că au fantezii erotice cu Moș crăciun. Dar nu orice fel de Moș, ci unul tânăr, musculos,cu paloșul groș și îmbrăcat în costum de Moș Crăciun.

Sondajul, realizat de un site britanic de întâlniri online, BeNaughty.com, unde peste 1.000 de femei au fost chestionate pe această temă, iar unul dintre cercetători, Max Polyakov, spune că nu poate decide dacă barba, costumul roșu sau natura blajină și prietenoasă îl face pe Moș Crăciun atrăgător.

Femeile din regiunea de nord a Marii Britanii sunt cele mai atrase de Moș Crăciun, potrivit sondajului de opinie.

Același sondaj relevă faptul că unul din 16 bărbați s-au îmbrăcat la un moment dat în Moș Crăciun pentru a le satisface fanteziile erotice ale partenerelor sale. În timp ce trei din zece femei recunosc că s-au costumat în Crăciunițe sexy.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata