Breaking news

Distracție pe plaja Celsius Beach din Mamaia cu Oana și Viorel Lis alături de DJii Radio 21

loading...

Radio 21 a dat startul vacanţei! A început SUPER VARA lui 21, iar Djii Radio 21 au mutat distracţia la mare, pe plaja Celsius Beach din Mamaia, unde au loc cele mai tari petreceri pe plajă şi cele mai cool concursuri!

Duminică, 8 iulie, pe plaja Radio 21 şi-a făcut apariţia şi celebrul cuplu Lis, Oana şi Viorel, care a luat parte la party-ul de pe plajă. Mai îndrăgostiţi ca niciodată, cei doi au dansat alături de Djii Radio 21 şi au băut câte un cocktail în faţa studioului Radio 21 împreună cu Bogdan Ciudoiu, realizatorul emisiunii  „Hit dupa Hit by Night”, care are loc de luni pana vineri, între orele 09:00 – 01:00.

Am venit la mare se ne simţim bine câteva zile. Suntem aici de joi, plecăm duminică, iar săptămâna viitoare o luăm de la capăt.”, a spus zâmbind Viorel Lis. Oana, în schimb, s-a aşezat confortabil pe fotoliul gonflabil şi a mărturisit: „Ce tare este aici la voi! Venim de când s-a deschis studioul”.

Oana şi Viorel Lis s-au ţinut de mână tot timpul şi au declarat că s-au simţit foarte bine alături de gaşca Radio 21.

Studioul Radio 21 de pe plaja Celsius Beach din Mamaia, aflat între Hotelul Palm Beach şi Hotelul Iaki, este construit special pentru cei care vin să se distreze pe malul mării şi să asculte Hit după Hit în fiecare zi, alături de echipa Radio 21.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata