Breaking news

Diana Munteanu Niculescu și-a petrecut vacanța la Mamaia, împreună cu familia

loading...

Diana Munteanu Niculescu, moderatorul emisiunii Conferința de presă, de la Antena 2, a ales stațiunea Mamaia pentru vacanța la mare de anul acesta.

diana munteanu si familiaDiana, împreună cu soțul Claudiu și copilul lor David, s-au cazat la o vilă din nordul stațiunii Mamaia, timp de o săptămână.

David a fost, pur și simplu, într-al nouălea cer! Dimineața, destul de devreme, mergeam pe plajă neapărat pentru aerosoli, după care oricum nu reușeam să-l scoatem aproape deloc din apă, deși apa era destul de rece. Tatăl și fiul, ca doi “Raci” autentici ce sunt, s-au bălăcit împreună non stop și au construit nenumărate castele din nisip. La prânz am ales să gătesc pentru cel mic, dar și pentru noi toți, totodată, chiar la vila la care am locuit. Deocamdată, inclusiv anul aceasta, am evitat restaurantele pentru siguranța lui David, și am preferat să-i gătesc eu, cu riscul de a părea ușor exagerată: în urmă cu un an am avut experiență  neplăcută a unei enterocolite și am preferat să nu mai repetam episodul. Altfel seara, Claudiu și cu mine l-am plimbat pe David cu telegondola și i-a plăcut așa de tare, încât a trebuit să revenim de vreo câteva ori. Oricum, a fost o plăcere. Noi mereu preferam prima jumătate a lunii iunie pentru o vacanță la mare, pe litoralul românesc. Încă nu e aglomerat și orice sejur în perioada asta e o reală plăcere, chiar dacă e posibil să mai prindem și zile mai răcoroase, așa cum s-a întâmplat și acum„, a povestit Diana Munteanu Niculescu.

De șase ani de zile, Diana Munteanu Niculescu prezintă Conferința de presă, una dintre cele mai de succes emisiuni ale Antena 2.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata