Breaking news

Diana Dumitrescu neagă faptul că ar fi fost dată afară de la emisiunea Dansez pentru tine

loading...

Diana Dumitrescu, actrița care joacă rolul principal în telenovela ”Îngeri pierduți”, difuzată de Acasă TV, neagă faptul că ar fi fost dată afară de la show-ul Dansez pentru tine.

diana dumitrescu - pro tvÎntr-o postare pe blogul personal intitulată ”Dansez pentru nimeni”, Diana Dumitrescu spune că informațiile apărute în presă sunt pure speculații și invenții întrucât ea nu a fost selectată pentru noul sezon al emisiunii ”Dansez pentru tine”.

Am râs cu gura până la urechi când am citit, acum ceva timp, un articol care anunța participarea mea la “Dansez pentru tine”. Concurs la care am participat, într-adevăr, acum câțiva ani. Am zis: “mă distrează speculațiile astea”. M-am gândit că toată lumea este curioasă cine va participa anul acesta, până și eu. Da, până în acest moment sunt curioasă, nu de alta, dar nu, NU a fost nici un scandal în culisele emisiunii și NU am fost dată afară, pentru că NU am fost chemată să particip anul acesta. Nu, divorțul meu nu are nicio legătură cu “Dansez pentru tine” pentru că nu am fost în planuri. Așa că, mă amuz în continuare cu supozițiile pe care le citesc în presă și de siguranța cu care ele sunt scrise. Voi cine credeți că va participa anul aceste la “Dansez pentru tine”?”, a scris Diana Dumitrescu pe blogul personal.

Vineri, ziarul Click a scris faptul că Diana Dumitrescu a fost dată afară de la Dansez pentru tine, deși începuse repetițiile, pe motiv că a divorțat de Ducu Ion, producător în trustul Pro. Și că a fost înlocuită de Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata