Breaking news

Diana Dumitrescu – plimbare romantică la Veneția

loading...

Diana Dumitrescu și soțul ei, Ducu Ion, și-au făcut un cadou romantic de Sfântul Valentin, o scurtă vacanță în fermecătoarea Veneție.

diana si ducu in gondola_resizeDiana și Ducu au avut parte de o vreme superbă, timp în care s-au plimbat cu gondola prin minunatele canale ale orașului, au mâncat specialități culinare italienești, au vizitat Podul Suspinelor, unul dintre obiectivele turistice pe care actrița dorea foarte mult să-l vadă, dar au participat și la un concert de vioară pe muzica lui Vivaldi:  “Un concert sublim care m-a făcut să vizez cu ochii deschiși”, povestește Diana.

“Peste tot oameni mascați, costumați, aparate de fotografiat și multă muzică, o atmosferă extraordinară. Am vizitat târgul de măști, costume și obiecte din piatră de Murano, ne-am plimbat pe Gran’Canale cu bărcuțele turistice iar într-o piațetă am dat de o fanfara formată din adolescenți, care au făcut spectacol prin aruncarea steagurilor pe ritmuri muzicale”, spune vedeta Acasă TV.

De Ziua Îndrăgostiților, Diana și Ducu au trăit clipe frumoase și romantice pe Insula Murano, de lângă Veneția, celebră în fabricarea sticlei: “Plimbarea cu mica bărcuță până acolo a fost liniștitoare și nu iți doreai decât să admiri peisajul și să zâmbești. Am ajuns la Murano, o insula mică și cochetă, cu făbricuțe mici și magazine de suveniruri, cu multe obiecte de sticlă, ușă în ușă, totul viu și colorat, oamenii amabili și zâmbitori. Am fost impresionați de toate obiectele din sticlă, de la furnici minuscule până la candelabre imense iar seara ne-am lăsat din nou purtați pe micile străduțe, canale, ne-am bucurat de o plimbare romantică cu gondola, am luat cina la un restaurant cochet și ne-am bucurat de petrecerea din piata San Marco”, spune frumoasa actriță.

Diana și-a achiziționat din vacanță o mască venețiană, suveniruri din sticlă de Murano, dar a cumparat și mici cadouri pentru familie și prietenii apropiați.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata