Breaking news

Delia l-a dat afară de la X Factor pe concurentul gay, Paolo Lagana

loading...

Delia Matache l-a dat afară de la X Factor România 2013, pe italianul Paolo Lagana, concurentul gay pe care Cheloo nu îl suportă.

delia si paoloVineri seară, în a doua Gală Live X Factor, Delia a trimis în scena X Factor pe: Oana Muntean, Paolo Lagana, Florin Ristei și Alex Mațaev.

Oana a cântat piesa regretatei Laura Stoica – Un actor grăbit, dar a cam sfeclit-o. Paolo a interpretat într-un mod inedit piesa Mirabelei Dauer – Te aștept să vii.

Bittman și Delia l-au apreciat pe italian pentru felul în care a interpretat piesa, în timp ce Cheloo a făcut din nou o declarație șocantă: Sinceritatea e boală letală în România. Eu azi sunt vesel. Tuturor celor care vă bucuraţi când apare Paulică, eu vă doresc să aveţi la uşa voastră un astfel de artist. Să aveţi un copil ca el.

Florin Ristei a cântat impecabil piesa – Salcia, iar moldoveanul Alex Mațaev – piesa Vama Veche.

Paolo Lagana și Oana Muntean au cântat primii dar au ajuns ultimii în preferințele publicului, astfel că au ajuns la duel. Pentru Oana Muntean a fost al doilea duel consecutiv.

Cheloo nu s-a putut abține nici de această dată și a întrebat-o pe Delia dacă nu cumva vrea să aleagă în locul ei, spunând: chiar și paralizat în pat tot pe Oana aș alege-o.

Dan Bittman l-ar fi preferat pe Paolo pentru că este un artist complet care umple scena.

După mai multe ezitări și laude la adresa celor doi concurenți aflați la duel, Delia a ales să-l trimită acasă pe Paolo Lagana și să o salveze din nou pe Oana Muntean, făcându-i astfel pe plac colegului ei homofob, Cheloo.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata