Breaking news

De ziua lui, Cristi Stanciu s-a trezit cu tortul în cap

loading...

Distracție maximă în studioul Radio 21! Cristi Stanciu și Liviu Hodor au avut 3 invitați speciali, ieri (21 februarie), la Request 629: Speak, Brighi și Cabron li s-au alăturat ca să sărbătorească ziua de naștere a DJ-ului Radio 21, Cristi Stanciu.

cristi stanciu tortCei trei au cântat cântat live, în premieră, noul lor single – „Pradă de Război” despre care au spus că este o piesă foarte personală.

Ei au mai anunțat și că piesa va avea în curând și un videoclip. Filmările încep chiar de săptămâna viitoare. Cabron a anunțat, la rândul lui, că la începutul săptămânii viitoare va apărea și videoclipul piesei „Iarna pe val”. Speak n-a putut rezista cerinței speciale a lui Liviu Hodor și Cristi Stanciu și i-a dat pe toți pe spate cu accentul lui moldovenesc!

Cristi Stanciu a avut parte de surprize și din partea colegilor, care i-au adus un tort din ciocolată, în direct, în emisiunea Request 629. Distracția a fost maximă după ce toată glazura tortului a ajuns pe fața DJ-ului Radio 21, care s-a trezit din senin cu o mască din ciocolată!

Request 629 se aude la Radio 21 în fiecare zi, de luni până vineri, între 6:00 și 9:00 seara. Liviu Hodor & Cristi Stanciu te încălzesc timp de trei ore cu cele mai noi release-uri, cele mai hot remixuri de pe piață, te țin la curent cu cele mai șmechere petreceri din orașul tău și îți dau porții sănătoase de dedicații.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata