Breaking news

De Paște, peripețiile s-au ținut scai de Răzvan Botezatu

loading...

Paștele de anul acesta a fost cu siguranță unul de neuitat pentru Răzvan Botezatu, prezentatorul emisiunii „Star matinal” de la Antena Stars.

razvan botezatuRăzvan Botezatu se poate mândri cu o colecție întreagă de peripeții prin care a trecut în toată această perioadă, unele greu de imaginat.

„Sâmbătă dimineață abia puteam să deschid ochiul. Am fost la Urgențe, am constatat că am o infecție, mi s-au recomandat niște picături. În seara de Înviere am mers la Biserică, a fost un moment încărcat emoțional, însă dimineață am simțit în casă miros de fum. Candela s-a topit și suportul din plastic pe care era așezată luase foc. Noroc că am văzut la timp”, povestește Răzvan.

Ca și când nu ar fi fost de ajuns, bunicii lui de la Constanța i s-a făcut rău și a chemat salvarea.

„Mi-am făcut griji pentru ea, că are grave probleme de sănătate”, continuă prezentatorul.

Lucrurile păreau să intre pe un făgaș firesc atunci când Răzvan a gătit și a luat masa împreună cu mai mulți prieteni, printre care și colega lui de la „Star matinal”, Raluca Dumitru.

„Pentru că vremea era foarte frumoasă, am mers în parc. Dar… am rămas blocat într-o toaletă publică, de unde am ieșit cu bine după aproape o oră. Apoi am dat în mintea copiilor și m-am distrat în parc”, declară amuzat Răzvan.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata